PRONAĐENA MRTVA MAJKA POZNATE PEVAČICE! Najbliži saopštili zastrašujuće vesti!

Autor:

Zabava

07.10.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica je potvrdila tužnu vest.

PRONAĐENA MRTVA MAJKA POZNATE PEVAČICE! Najbliži saopštili zastrašujuće vesti!

Foto: pixabay.com

Odlazak legende

Muzička porodica Hjuston doživela je težak gubitak ovog ponedeljka, kada je u 91. godini preminula Sisi Hjuston, majka legendarne pevačice Vitni Hjuston. Sisi je preminula u svom domu u Nju Džersiju, ostavljajući za sobom bogatu muzičku i porodičnu zaostavštinu.

Pat Hjuston, snaha preminule Sisi Hjuston, izrazila je duboku tugu povodom gubitka "matrijarha porodice". Sisi je bila ne samo majka Vitni Hjuston, već i snažna i moćna figura, duboke vere i ubeđenja. Njen doprinos porodici, službi i zajednici bio je od izuzetnog značaja, ostavljajući dubok trag u srcima svih koji su je poznavali.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vitni Hjuston

 

Sisi Hjuston je započela svoju muzičku karijeru još 1938. godine kao članica grupe "Drinkard Four" zajedno sa svojom sestrom En i dvojicom braće. Kroz više od sedam decenija bavljenja muzikom, Sisi je ostvarila značajan uspeh, osvojivši čak dve Gremi nagrade. Njene pesme i dueti, poput "I Know Him So Well" sa ćerkom Vitni, ostavili su neizbrisiv trag u svetu muzike.

Sisi Hjuston nije samo majka poznate pevačice, već i tetka Dionne i Di Di Vorvik, dodatno ukazujući na značajnu ulogu koju je imala unutar muzičke porodice. Njeni doprinosi tradicionalnom soul gospel žanru i njena posvećenost muzici ostaju trajni deo nasleđa koje je ostavila iza sebe.

Sećanje na Sisi Hjuston će zauvek živeti kroz njenu muziku, porodicu i zajednicu koju je volela. Njeni doprinosi ostaju neizbrisivi deo muzičke istorije, ostavljajući iza sebe ne samo pesme već i neizbrisiv trag u srcima svih koji su je poznava

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading