DEČKO SNEŽANE ĐURIŠIĆ PREKINUO ĆUTNJU NAKON BRUTALNE SVAĐE! Ginekolog BESAN nakon drame i PSOVKI na aerodromu, odmah REAGOVAO!

Autor:

Zabava

07.10.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje Vanje Miloševića posle svađe sa pevačicom!

DEČKO SNEŽANE ĐURIŠIĆ PREKINUO ĆUTNJU NAKON BRUTALNE SVAĐE! Ginekolog BESAN nakon drame i PSOVKI na aerodromu, odmah REAGOVAO!

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Žestoka svađa folk pevačice Snežane Đurišić i njenog partnera, ginekologa Vanje Miloševića, koja se odigrala na beogradskom aerodromu, postala je jedna od glavnih tema domaćih medija. Naime, incident je izazvao veliku pažnju, naročito zbog brutalnih reči koje je Snežana izgovorila Vanji, navodno ga terajući da "nestane iz njenog života". Iako detalji o uzroku sukoba nisu potpuno poznati, izvor blizak pevačici tvrdi da je svađa započela zbog Vanjinog ponašanja – on je navodno sve vreme hodao brže od nje i izbegavao kontakt, čak je odbio da zajedno uđu u isti lift.

Ovim povodom se sada oglasio Milošević, međutim, nije bio raspoložen da komentariše spornu situaciju, ističući da "nije deo estrade".

- Nemojte mene da pitate o stvarima koje se ne tiču zdravlja, nisam ja deo te priče, te estrade i svega toga. Da ste čuli moju rečenicu, pa i ajde... Ali ja da komentarišem nečije reči i ponašanje, to ne dolazi u obzir. Nikada to nisam radio, niti ću raditi - naveo je Vanja, prenosi Blic.

Republika

Foto: YouTube/K1 Televizija

Vanja Milošević se oglasio nakon svađe sa Snežanom Đurišić

Podsećanja radi, kako su preneli domaći mediji, Snežana se juče osetila poniženo kad ju je njen partner ostavio samu ispred lifta na očigled svih i brzo koračao ne bi li ih neko video zajedno. Sukob je eskalirao, te je ona išla odvojeno sa mladićem koji je bio sa njima. Vanja je ušao u lift dok je Snežana čekala sledeći.

Prilikom izlaska iz lifta, Đurišićeva je išla za Vanjom dok mu je ponavljala da je sačeka, za šta on nije mario mnogo, što je pevačicu dodatno iznerviralo. Išla je za njim, dok je on koračao ka automobilu i ponavljala mu je "stvarno je strašno", dok je pokazivala rukom prema njemu, a kada se približila kolima dala je kofer prijatelju i rekla:

Pa, eto, šta je bilo. Sa mnom neće moći. Sve ti j****, hoću da se pokupiš i gubiš iz mog života! To nevaspitanje... - drala se Snežana, dok joj je osoba koja je bila sa njima rekla da spusti loptu zbog medija, a ona je nervozno odgovorila:

Republika

Foto: Republika

Snežana Đurišić

- Šta nemoj pred njima, pa oni su videli da ja izlazim iz drugog lifta. Videćeš da će sve da se vidi - rekla je Snežana, nakon čega je ušla u automobil, a njihova rasprava i dalje je trajala te su se uputili ka porodičnom domu, prenos pomenuti mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading