FANOVI U DELIRIJUMU! Pobednik Evrovizije koji je zaludeo žene OBJAVIO DIVNE VESTI, isplivali DETALJI!

Autor:

Zabava

29.09.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa Maneskin je nedavno doživela svetsku slavu zahvaljujući nastupu na Evroviziji. Međutim, ono što se nije očekivalo jeste koliko su žene širom sveta poludele za mladim italijanskim frontmenom, Damianom Davidom. Bez obzira na to da li se pojavljuje obučen kao žena ili muškarac, on uspeva da napravi pravu pometnju gde god da se pojavi i šta god da urade.

FANOVI U DELIRIJUMU! Pobednik Evrovizije koji je zaludeo žene OBJAVIO DIVNE VESTI, isplivali DETALJI!

Foto: Tanjug/AP

Damiano David

Damijano David, poznati frontmen italijanskog benda Maneskin, koji je osvojio Pesmu Evrovizije 2021. godine, nedavno je iznenadio fanove objavivši svoju prvu solo pesmu pod nazivom "Silverlines". Ova numera nastala je u saradnji sa američkim umetnicima Sarom Hadson i Ferasom, kao i britanskim reperom i producentom Timotijem Mekenzijem, poznatijim pod pseudonimom Labrinth.

Foto: youtube.com/printscreen

Maneskin na Evroviziji

Umetnička evolucija Damijana Davida

Prema rečima italijanske agencije, pesma "Silverlines" predstavlja ulazak Damijana Davida u "zrelu umetničku fazu svog života". Ovaj 25-godišnji muzičar, koji je sa svojim bendom Maneskin stekao svetsku slavu, tvrdi da grupa neće biti raspuštena i da će i dalje nastaviti sa zajedničkim radom.

Damijano David je zajedno sa svojim kolegama iz benda Maneskin prošao kroz neobičan put do uspeha, jer su pre nego što su postali poznati, svirali na ulicama italijanske prestonice. Njihov uspon ka slavi započeo je učešćem u muzičkom takmičenju "X-Factor", nakon čega su osvojili srca publike širom sveta pobedom na Pesmi Evrovizije 2021. sa pesmom "Zitti e Buoni".

Maneskin ostaje zajedno uprkos solo projektima

Iako je Damijano David sada krenuo na solo staze, bend Maneskin i dalje ostaje ujedinjen. Nedavno su otkazali koncerte u okviru "Loud Kids Tour" u Rusiji, kao podršku Ukrajini tokom invazije na tu zemlju.

Ovom novom pesmom, Damijano David je pokazao svoju širinu i spremnost da istražuje nove muzičke pravce, ali i istakao da će Maneskin i dalje biti njegova muzička porodica. Fanovi nestrpljivo očekuju da čuju šta ih još sve očekuje od ovog talentovanog umetnika u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading