ACA ILIĆ PROGOVORIO O RAZVODU: Niko nije znao da ima trzavice u braku sa Biljanom Jevtić, svima su delovali kao NAJSKLADNIJI PAR!

Autor:

Zabava

17.09.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevači imaju jednog sina.

ACA ILIĆ PROGOVORIO O RAZVODU: Niko nije znao da ima trzavice u braku sa Biljanom Jevtić, svima su delovali kao NAJSKLADNIJI PAR!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Estradni par Biljana Jevtić i Aca Ilić važe za jedan od najskladnijih na javnoj sceni. 

Međutim, pevač priznaje da u njihovom odnosu ima trzavica. 

- Ima mnogo lepih žena i ja, kao i svaki drugi muškarac, pomislim: "Jao, što je ova žena lepa, što bi bilo lepo kada bi bila moja", ali onda ubrzo shvatim da je to što imam sa Biljanom veoma vredno i da nijedna žena nije vredna da ja rušim svoje gnezdo - otvorio je dušu Aca , pa nastavio:

- U ovim godinama ne isplati se imati neku drugu ženu ni meni, niti bilo kome drugom. Kasno je sada za neki razvod, za neke nove ljubavne priče.

Republika

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Biljana Jevtić i Aca Ilić smatraju se najskladnijim parom na estradi

Folker je i ranije jednom prilikom priznao da mu ta vrsta rizika ne treba u njegovim godinama.

- U životu uvek postoji nešto što je iznad nekog trenutka požude, strasti. Ne može čovek, na kraju krajeva, da bude sebičan i da misli samo na sebe - izjavio je za Blic. 

U skladu sa tim, kako kaže, razvod i nije tema koja se u njihovom domu spominje.

- Reč razvod u našoj kući nikada nije spomenuta, ni u najvećem besu ni u najvećoj ljutnji. Svako ima svoju žutu minutu, ali toliko smo zajedno i toliko smo toga prošli pa znamo da će to brzo i da prođe. Pustiš onu drugu stranu da se izduva i onda posle sat vremena pijemo kafu u dvorištu i nastavimo da komuniciramo normalno kao da se ništa nije desilo. Odem nekad na turneju u Ameriku ili Australiju, ali se tada zaželim i kuće i žene. Tek tada kada se sklonim na dve, tri, nedelje shvatim koliko mi fali sve ono za šta sam u nekom trenutku pomislio da mi je preko glave. Kada u avionu objave da za nekoliko trenutaka slećemo na beogradski aerodrom, osetim toliku sreću koju ne mogu da opišem jer idem svojoj kući da zagrlim svoju ženu i dete - zaključio je pevač koji iz braka sa Biljom ima jednog sina, prenosi Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading