SUSPENDOVALI GA JER SE KRSTIO! Miloš Biković besan kao ris, poslao BRUTALNU PORUKU: "Kada vas sramote, progone i lažu o vama..."

Autor:

Zabava

16.09.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj trenutak solidarnosti između sportiste i poznatog glumca dodatno je osvetlio situaciju i pokazao da se Majdov ne suočava sa svojim problemima potpuno sam.

SUSPENDOVALI GA JER SE KRSTIO! Miloš Biković besan kao ris, poslao BRUTALNU PORUKU: "Kada vas sramote, progone i lažu o vama..."

Foto: ST/Nemanja Pančić

Srpski džudista Nemanja Majdov suočio se sa ozbiljnim posledicama zbog svog čina tokom prošlih Olimpijskih igara u Parizu. Naime, Majdov je suspendovan iz sporta na pet meseci jer se prekrstio pred početak jednog od svojih mečeva. Ova odluka izazvala je veliki bes i nevericu među javnošću, koja je reagovala sa zapanjenošću na ovaj neobičan razlog za suspenziju.

Foto: OKS

Nemanja Majdov

U svetlu ovih dešavanja, oglasio se i poznati srpski glumac Miloš Biković. Na svom Instagram profilu, koji prati oko 1.8 miliona ljudi, Biković je odlučio da javno pruži podršku Majdovu. On je na ruskom jeziku napisao snažnu poruku, u kojoj je istakao nezadovoljstvo zbog toga što je Nemanja Majdov suspendovan samo zbog toga što se prekrstio pre meča.

Foto: ST/Nemanja Pančić, OKS, Shutterstock

Biković i Majdov

Biković je potom citirao delove iz Jevanđelja po Mateju, konkretno 11. i 12. stih, koji su deo čuvene besede na gori koju je Isus Hristos održao. Tekst glasi: "Blaženi ste kada vas sramote i progone i lažući govore protiv vas svakojake rđave reči, zbog mene. Radujte se i veselite se, jer je velika plata vaša na nebesima, jer su tako progonili i proroke pre vas." Ovi stihovi su, prema Bikoviću, imali za cilj da ohrabre Majdova i pruže mu duhovnu podršku u teškim trenucima.

Nakon što je Biković podelio svoju poruku, na srpskom jeziku je dodao i: "Podrška za brata!", što je bio dodatni znak solidarnosti i podrške za Majdova. Na ovo, Nemanja Majdov je odgovorio jednostavnim, ali iskreno zahvalnim rečima: "Hvala, brate!" 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading