OD VELIKOG ZAVODNIKA OSTALA SAMO BLEDA SENKA! Džoija iz "Prijatelja" danas bi malo ko prepoznao, ovako danas izgleda!

Autor:

Zabava

09.09.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Met Leblank proslavio se ulogom u sitkomu " Prijatelji", gde je tumačio lik Džoija, koji je bio magnet za žene.

OD VELIKOG ZAVODNIKA OSTALA SAMO BLEDA SENKA! Džoija iz "Prijatelja" danas bi malo ko prepoznao, ovako danas izgleda!

Foto: Tanjug/AP

Popularni glumac Met Leblank nekada je važio za glavnog šmekera na javnoj sceni, a danas bi ga malo ko prepoznao na ulici. Umesto zgodnog muškarca zavodljivog pogleda i širokog osmeha, kakav je bio u sitkomu "Prijatelji", videli bi sedog čoveka sa viškom kilograma, koji ne mari mnogo za svoj izgled.

Zvdezda serije "Prijatelji", Met Leblank fotografisan je na ulicama Los Anđelesa, a njegove fotografije začudile su mnoge. Glumac se retko može videti u javnosti, poslednji put je to bilo nakon smrti njegovog kolege iz serije Metjua Perija prošle godine.

Republika

Foto: SPLASHNEWS.COM / SPLASH / PROFIMEDIA

 

Uloga Džoija u seriji "Prijatelji" donela mu je slavu, a godinu dana pre završetka snimanja 2003. godine, Met se oženio američkom glumicom Melisom Meknajt (59).

Dobili su ćerku Marinu Perl (20), a osam meseci kasnije dijagnostikovan joj je poremećaj mozga. Nakon što su joj lekari postavili dijagnozu, upozorili su njene roditelje da bi bolest čak mogla da zahvati i glasne žice i da neće moći da govori. Bolest devojčice razdvojila je Meta i njegovu suprugu, pa su se razveli 2006. godine.

Narednih pet godina Met se potpuno distancirao od medija i javnosti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Pozvao sam agenta i rekao mu da zaboravi moj broj telefona na nekoliko godina. Potpuno sam se povukao, srećom uspeo sam. To su bili trenuci kada sam se osećao kao da ću doživeti nervni slom. Neko vreme nisam morao ništa da radim - rekao je glumac jednom prilikom.

Met se sa ćerkom preselio na ranč u Kaliforniji i u potpunosti se posvetio njenom oporavku.

Republika

Foto: Printscreen Youtube

 

- Mojoj ćerki je dijagnostikovan problem sa mozgom. Bio je to veoma mračan period, ali uspeli smo da ga prevaziđemo. Zar ne kažu da te ojača ono što te ne ubije? Sećam se kada se rodila. Od trenutka kada sam je ugledao, zaljubio sam se, a nikada se ranije nisam tako osećao. Nisam mogao da verujem. U tom trenutku sam znao da me ništa neće sprečiti da je volim - objasnio je.

U međuvremenu, Marina je pobedila bolest, a čak je i prošetala crvenim tepihom sa slavnim ocem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading