BOŠKO DIVLJAK ZVANI BUBAMARA DANAS JE DRUGI ČOVEK! Nećete verovati kako sada izgleda zvezda "Porodičnog blaga"!

Autor:

Zabava

23.07.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija "Porodično blago" premijerno se prikazivala u periodu od 1998. do 2002. godine.

BOŠKO DIVLJAK ZVANI BUBAMARA DANAS JE DRUGI ČOVEK! Nećete verovati kako sada izgleda zvezda "Porodičnog blaga"!

Foto: Foto printskrin/youtube.com

Kultno "Porodično blago" i posle mnogobrojnih repriza i dalje je jedno od najgledanijih i najdražih domaćih serija, a živopisni likovi obeležili su ovu priču Siniše Pavića. Osim članova porodice Gavrilović, kao i Tike Špica i Đoše, gledaoci su zavoleli i Boška Divljaka, zvanog Bubamara, koji je svojim replikama zamsmejavao publiku kraj malih ekrana. Koliko god da je njegova uloga u ovoj seriji mala bila je izuzetno zapažena, a mnogi su ostali u čudu kada su videli kako glumac Ljubiša Barović danas izgleda.

Na svom instagram profilu pevač Pavle Dejanić podelio je snimak na kome je sa njim na jednom nastupu zapevao Ljubiša, a mnogi i dalje trljaju oči u neverici budući da je Barović danas neprepoznatljiv.

Nakon emitovanja "Porodičnog blaga" Barović je pretežno igrao u pozorištu u Leskovcu i Novom Sadu, a takođe je i prvak Šabačkog pozorišta. 

Dobitnik je brojnih nagrada kako za uloge, tako i kao reditelj i pisac u okviru NDA "Veselo majmunče" - škole čiji je vođa i osnivač.

Režirao je i predstave za decu, kao što su "Pepeljuga", "Natalija i gusari", "Trnova ružica", "Bajka o bajatom pasulju" i druge.

Takođe je nastavio da se pojavljuje i u fimovima i serijama, a samo neka ostvarenja u kojima smo mogli da ga vidimo jesu „Srećni ljudi“, „Kraj dinastije Obrenović“, „Zona Zamfirova“, „Stižu dolari“, „Selo gori, a baba se češlja“, „Koridor 92“, „Vojna akademija“, „Beležnica profesora Miškovića“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading