"AKO ME GLEDATE, MRTAV SAM" Poznati jutjuber SAOPŠTIO vest o svojoj SMRTI u morbidnom snimku! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.09.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni jutjuber sam obavestio javnost da je preminuo!

"AKO ME GLEDATE, MRTAV SAM" Poznati jutjuber SAOPŠTIO vest o svojoj SMRTI u morbidnom snimku! (FOTO)

Foto: Pixabay

Sveća

Popularni jutjuber Pol Harel preminuo je od raka pankreasa u 58. godini, ostavljajući iza sebe nasleđe koje će zauvek ostati u srcima njegovih 1,14 miliona pretplatnika. Njegova smrt najavljena je u video snimku pod nazivom "Mrtav sam", koji je posthumno objavljen njegovim fanovima.

Naime, u ovom snimku, Harel je sedeo na balvanu u šumi, na istom mestu gde je prvi put obavestio svoje pretplatnike o dijagnozi raka pankreasa. Šestominutni snimak snimljen je u decembru 2023. godine, a njegova porodica ga je objavila nakon njegove smrti u utorak.

Ako me gledate, mrtav sam - izjavio je jutjuber na početku video-klipa.

Nakon što je ranije ubeđivao svoje fanove da je rak otkriven u ranoj fazi i da će se boriti još neko vreme, Harel je u svom posthumnom videu izrazio žaljenje zbog pogoršanja svog zdravstvenog stanja.

- Nadao sam se da ću nastaviti u ovom formatu narednih 10 ili čak 15 godina. Čak i kada mi je postavljena dijagnoza, nadao sam se da ćemo biti ovde još najmanje dve ili tri godine, a ispostavilo se da je to samo još nekoliko meseci. Primite moje izvinjenje zbog toga. Osećam se kao da sam sve izneverio - rekao je, izražavajući duboko žaljenje zbog izneverenih očekivanja, dok su obožavaoci preplavili deo za komentare saučešćima i zahvalnošću za Harelov doprinos zajednici.

Republika

Foto: Društvene mreže

Umro jutjuber Pol Harel

Inače, pored jutjuberske karijere, Harel je bio poznat po svojoj podršci pravima vlasnika oružja i deljenju znanja o bezbednosti oružja i preciznom pucanju. Njegova strast prema oružju ostavila je dubok trag među fanovima, dok je istovremeno izazivala različite reakcije u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading