POZNATO VREME I MESTO SAHRANE BORE ČORBE!

Autor:

Zabava

04.09.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kada i gde će Bora Đorđević biti ispraćen na večni počinak!

POZNATO VREME I MESTO SAHRANE BORE ČORBE!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Bora Čorba

Borisav Bora Đorđević, legendarni frontmen grupe "Riblja čorba", biće sahranjen u subotu u svom rodnom Čačku, po njegovoj želji, i to na Gradskom groblju. Komemoracija proslavljenom rokeru biće održana dan ranije, u petak, kada će biti i proglašen Dan žalosti u ovom gradu.

- Sahrana će se obaviti na Gradskom groblju, a u petak će biti održana komemoracija u Domu kulture. Takođe povodom njegove smrti, petak će u gradu Čačku biti proglašen za Dan žalosti - potvrđeno je za agenciju RINA.

Republika

Foto: ATA Images

Bora Čorba biće sahranjen u subotu u Čačku

Gradonačelnik Čačka, Milun Todorović, potvrdio je ovu informaciju i najavio da će petak biti proglašen za Dan žalosti u znak sećanja na legendarnog muzičara.

- Dragi Boro, dragi prijatelju, hvala ti za svaku strofu i svaki takt uz koji sam odrastao. Hvala ti za svaki savet i lepu reč, a najveće hvala za to što si me smatrao prijateljem. Obećavam ti u svoje i u ime svih Čačana, a ti si to već znao, da nikada nećeš biti zaboravljen. Grad Čačak uskoro će dobiti ulicu koja će nositi ime našeg velikog Bore Đorđevića, ulicu kojom će koračati i neke nove, buduće generacije, učeći stihove i tonove koji nikada neće izbledeti iz sećanja njihovih roditelja i baka i deka.Tvoja poslednja želja da budeš sahranjen u svom rodnom gradu, će biti ispunjena, i kako si i sam govorio, vratićeš se na padine Jelice da ostaneš zauvek u Čačku - navodi se u oproštajnom pismu gradonačelnika Čačka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading