ZDRAVKO ČOLIĆ PREKINUO ĆUTNJU NAKON SMRTI BORE ČORBE: Potresne reči KIDAJU DUŠU na komade, posle ovoga niko ne može da se OPORAVI (FOTO)

Autor:

Zabava

04.09.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni pevač se oglasio nakon vesti o smrti Bore Đorđevića!

ZDRAVKO ČOLIĆ PREKINUO ĆUTNJU NAKON SMRTI BORE ČORBE: Potresne reči KIDAJU DUŠU na komade, posle ovoga niko ne može da se OPORAVI (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen/RTV Pink

Bora Čorba i Zdravko Čolić

Javnost širom regiona danas je potresla vest o smrti muzičara Borisava Bore Đorđevića, frontmena kultne grupe "Riblja čorba". Kako se saznalo, roker se dugo borio sa hroničnom opstruktivnom bolesti pluća, zbog čega je hospitalizovan u KBC Ljubljana, gde je i preminuo u 72. godini.

Ovim povodom se sada oglasio i pevačka legenda Zdravko Čolić, koji se u emotivnoj objavi na društvenoj mreži Instagram oprostio od pokojnog rokera potresnim rečima.

- Bora. Naš dobri Bora. Veliki umetnik koji je prerano otišao. Radili smo i družili se preko 45 godina. Prva pesma koju je napisao za mene bila je "Produži dalje", a sećam se da je to zapravo bila i prva pesma koju je uradio za nekog drugog, a da nije bila za njegov bend. Šta reći za njegove tekstove, za njegove pesme. Umetnička dela. Umetnička dela koja će nas uvek podsećati na Velikog Boru! Hvala ti za sve! Uvek ćeš biti u našim srcima - napisao je Čolić u svojoj emotivnoj objavi, priloživši i fotografiju sa Đorđevićem.

Podsećanja radi, prema rečima menadžera grupe, obdukcija neće biti rađena, a Bora će biti sahranjen u rodnom Čačku, kako je i sam želeo. Tim povodom, Republika se uputila u grad na Moravi, a nakon što smo posetili zgradu i kraj u kojoj je Đorđević svojevremeno živeo, put nas je naveo i na lokalno groblje, gde će muzičar biti ispraćen na večni počinak.

Republika

Foto: Printskrin/Ata Images

Bora Čorba biće sahranjen u subotu u čačku

Obdukcija neće biti rađena. Porodica je odlučila da nije potrebna. Ubrzavaju se papiri u konzulatu kako bi telo moglo da se preveze u Čačak, gde će biti sahranjen, što je bila njegova želja i javno je to izjavio. Kada će to tačno biti, još uvek nije poznato, jer procedura još uvek traje i zavisi od završetka svih formalnosti - istakao je Bane Obradović, menadžer grupe "Riblja čorba", a kako se kasnije saznalo, sahrana će se obaviti u subotu:

Sahrana će se obaviti na Gradskom groblju, a u petak će biti održana komemoracija u Domu kulture. Takođe, povodom njegove smrti, petak će u gradu Čačku biti proglašen za Dan žalosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading