POZNATI GLUMAC U LOŠEM STANJU! Oglasila se ćerka, ČITAVA PORODICA JE UZ NJEGA!

Autor:

Zabava

31.08.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od momenta kada je saznao da pati od podmukle bolesti, glumac se povukao iz javnosti.

POZNATI GLUMAC U LOŠEM STANJU! Oglasila se ćerka, ČITAVA PORODICA JE UZ NJEGA!

Foto: Instagram.com/brucewillisbw

Glumac Brus Vilis, koji već dve godine uživa u penziji, suočava se sa frontotemporalnom demencijom, neuobičajenim oblikom demencije koji izaziva promene u ponašanju, ličnosti i govoru.

Od trenutka kada je dobio ovu dijagnozu, Brus Vilis (69) se povukao iz javnosti, a njegova porodica redovno obaveštava obožavaoce o njegovom zdravstvenom stanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah willis (@buuski)

 

Porodična podrška i ljubav prema Brusu

U izjavi za E! News, Brusova ćerka Talula istakla je da je Brus i dalje "isti", što je ohrabrujuće u datoj situaciji. Ona je naglasila da su njihove posete ispunjene ljubavlju i da je to ono što prevazilazi sve teškoće.

- Naše posete su prepune ljubavi i mislim da je to ono što nadmašuje sve - rekla je ona i dodala je i da to što mogu da budu u neprekidnom kontaktu sa Brusom održava celu porodicu.

- Znam da on zna koliko ga volim. Znam koliko me voli i znam koliko voli sve nas - rekla je Talula.

Prilika za više ljubavi unutar porodice

Iako je Brusovo stanje teško za celu porodicu, njegova ćerka ističe da je to takođe stvorilo priliku za više ljubavi. Ona je spomenula i svoju sestru Rumer, koja je, kako kaže, donela "posebno mesto" u porodici nakon što je dobila ćerku u aprilu prošle godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah willis (@buuski)

 

Podsećamo, demencija nije jedina nesreća koja je zadesila slavnog glumca. I pomenuta ćerka Talula, koju je dobio u braku sa Demi Mur, pati od teške bolesti, a objavom na društvenim mrežama rastužila je pratioce.

Talula se, naime, bori sa poremećajem poznatim kao dermatolomanija koje je uzrokovano kompulzivnim kidanjem kože.

Ona je nedavno otkrila i da joj je dijagnostifikovan autizam, a sada je pokazala i lice prekriveno crvenim posekotinama i ogrebotinama oko usana, očiju i nosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading