BRED PIT IPAK STIGAO U VENECIJU! Glumac došao sa novom devojkom, svi je porede sa Anđelinom! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.08.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve oči javnosti trenutno uprte u jedan od najzanimljivijih glumačkih parova svih vremenena!

BRED PIT IPAK STIGAO U VENECIJU! Glumac došao sa novom devojkom, svi je porede sa Anđelinom! (FOTO)

Foto: Profimedia

U sredu uveče počeo je Venecija film festival, 81. po redu, a i ove godine ugostiće neke od najvećih filmskih zvezda današnjice. Među prvima je na Mostru stigla glumica Anđelina Džoli koja promoviše svoje novo ostvarenje "Maria", biografsku dramu o operskoj pevačici Mariji Kalas.

Foto: Chris Ashford / Camerapress / Profimedia

Anđelina

Glumica je u sredu popodne fotografisana kako iz hotela u Veneciji izlazi u društvu britanskog repera i političkog aktiviste Akale. Izvori bliski Anđelini rekli su za "In Touch" da se ona viđa sa 40-godišnjim novinarem nešto više od godinu dana, ali je njihov odnos okarakterisao kao "ležeran". Akala se navodno pridružio Džolijevoj i njenim ćerkama Zahari i Šajlo u maju prošle godine na Književnom festivalu Kalabaš na Jamajci. Svedok je otkrio da je on bio "vro zaštitnički nastrojen prema sve tri dok ih je pratio naokolo". Par je potom ponovo viđen zajedno šest meseci kasnije na zajedničkoj večeri u Milanu.

Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bred Pit i Ines

Zbog straha da bi mogla da se nađe oči u oči s bivšim suprugom Bredom Pitom, slavna glumica je čak postavila i ultimatum organizatorima festivala i tražila da se njen bivši ne nađe na listi zvanica istog dana. Međutim, Bred Pit se pojavio na prestižnom događaju i nije skidao osmeh sa lica dok je za ruku držao svoju novi devojku prelepu Ines de Ramon. Povod za dolazak na smotru je premijera filma "Wolfs" u kojem glumi zajedno sa Džordžom Klunijem. 

Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bred Pit i Ines

Bivši supružnici za sada uspeli su da se izbegnu, ali su zato zadali brojne muke organizatorima Filmskog festivala u Veneciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading