OTAC ANĐELINE DŽOLI SE JAVNO OBRATIO BREDU PITU: "Prekini sa ovim glupostima, deci je potrebna stabilnost"

Autor:

Zabava

26.08.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvod holivudskog para traje već godinama, a nesuglasice i skandali se samo nižu. Sada je svoj sud o svemu dao i Džon Vojt.

OTAC ANĐELINE DŽOLI SE JAVNO OBRATIO BREDU PITU: "Prekini sa ovim glupostima, deci je potrebna stabilnost"

Foto: Profimedia

Holivudski par Anđelina Džoli i Bred Pit odlučili su da se razvedu 2016. godine nakon navodne tuče u avionu u kojoj je, prema tvrdnjama Džolijeve, glumac nasrnuo na svoju suprugu i polio alkoholom najmanje dvoje od njihovo šestoro dece. Bila je to kap koja je prelila čašu u njihovom odnosu, koji je i danas veoma buran. Skandali se nižu, borba za imovinu se nastavlja, a otac Anđeline Džoli javno je zamolio Breda Pita da "prekine glupost" koju pravi od razvoda. 

Džon Vojt uputio je iskrenu molbu svom bivšem zetu Bredu Pitu, pozivajući ga da okonča osmogodišnju borbu za nekretnine, zarad njihove dece.

Republika

Foto: Credit: Sven Severing / imago sportfotodienst / Profimedia

 

U razgovoru za Fox News Digital, 85-godišnji glumac je izrazio nadu da bi bivši par mogao da "pronađe način da sklopi mir", posebno sada kada je njihovoj deci potrebna stabilnost više nego ikada.

- Mislim da je deci potrebna stabilnost. Volim svoje unuke i volim svoju ćerku. I želim da se Bred potrudi da uradi, znate, ono što mora da uradi. Nek prekine sa ovim glupostima - rekao je on, a prenosi TheNews.

Gorki razlaz, koji je počeo 2016. godine, doveo je do sukoba Pita i Džoli, posebno oko zajedničkog vinograda. Cela situacija uticala je na njihovo šestoro dece - Medoksa, Paksa, Zaharu, Šajlo i blizance Noksa i Vivijen, pa je čak četvoro njih odbacilo očevo prezime.

Foto: youtube.com/printscreen

 

Inače, Anđelina Džoli nije baš u najboljim odnosima ni sa svojim ocem, a Džon Vojt je javno osudio svoju naslednicu zbog njenih komentara o ratu između Izraela i Gaze. Džolijeva je optužila Izrael da "namerno bombarduje decu, žene, porodice, uskraćuje im hranu, lekove i humanitarnu pomoć" kršeći međunarodno pravo, sa čime se Vojt ne slaže.

To je samo jedna u nizu situacija koje su uticale da se Anđelina i Džon Vojt međusobno udalje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading