ANĐELINA DŽOLI PALA NA KOLENA! Glumica učinila nešto POTPUNO NEOČEKIVANO na crvenom tepihu u Veneciji! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.08.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak slavne glumice sa premijere filma "Marija" širi se društvenim mrežama.

ANĐELINA DŽOLI PALA NA KOLENA! Glumica učinila nešto POTPUNO NEOČEKIVANO na crvenom tepihu u Veneciji! (VIDEO)

Foto: Chris Ashford / Camerapress / Profimedia

Popularna glumica Anđelina Džoli sinoć je prošetala crvenim tepihom na Venecijanskom filmskom festivalu, gde je premijerno prikazano ostavrenje "Marija" o grčkoj operskoj divi Mariji Kalas u kojem igra glavnu ulogu. Dok ceo svet bruji o Anđelininom izgledu i svi komentarišu koliko je samo mršava jedan snimak slavne glumice proširio se društvenim mrežama i izazvao divljenje ljudi širom planete. Džolijeva je učinila nešto što se ne viđa često na ovakvim svečanostima.

Glumica je na 81. Venecijanskom filmskom festivalu imala priliku da upozna svog obožavaoca koji boluje od amiotrofične lateralne skleroze. Pre nego što je ušla na svetsku premijeru svog filma, glumica je odvojila trenutak da razgovara sa fanom, te je kleknula kraj njega na crvenom tepihu i položila svoju ruku na njegovo rame.

 

 

Ovaj detalj osvojio je društvene mreže te su snimci njenog poteza počeli da se dele na svim platformama.

Glumica se u glamuroznoj haljini boje šampanjca spustila na kolena dok je pozdravljala obožavaoca prikovanog za krevet zbog amiotrofične lateralne skleroze.

Anđelina je na festivalu predstavila svoj novi film "Marija", a u kojem glumi Mariju Kalas, jednu od najvećih svetskih operskih pevačica. Radnja filma odvija se u Parizu 1970-ih, a donosi priču o tragičnom i burnom životu operske dive i prikazuje njene poslednje dane.

Film je na premijeri zaradio desetominutne ovacije što je Anđelinu dirnulo do suza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading