"Moj muž će morati da se navikne na novine u našem krevetu": Glumica VRISNULA OD UZBUĐENJA, pa sve nasmejala govorom u Veneciji!

Autor:

Zabava

29.08.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Filmskom festivalu u Veneciji sinoć je uručena nagrada "Zlatni lav" glumici Sigurni Viver.

"Moj muž će morati da se navikne na novine u našem krevetu": Glumica VRISNULA OD UZBUĐENJA, pa sve nasmejala govorom u Veneciji!

Foto: Tanjug/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Uručenjem nagrade "Zlatni lav" američkoj glumici Sigurni Viver i premijernim prikazivanjem filma Tima Bartona "Bitlđus 2" sinoć je otvoren Venecijanski filmski festival gde će trajati do 7. septembra.

Primajući priznanje za životno delo, Viver je rekla da bi vrisnula od uzbuđenja, a zatim održala govor kojim je nasmejala prisutne.

- Hvala festivalu što mi je pružio priliku da budem među ponosnim Zlatnim lavovima. Moja statua će sedeti pored mene u avionu. Moj muž će morati da se navikne da ona bude u krevetu sa mnom - rekla je šaljivo Viver, prenose svetski mediji.

Tokom ceremonije režiser Džejms Kameron je video porukom poručio Viver da je blagosloven što je poznaje i što su prijatelji.

Republika

Foto: Tanjug/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

 

- Poverenje i poštovanje samo se pojačalo sa svakim novim projektom koji smo radili - rekao je Kameron i podsetio Viver na njihovu prvu saradnju na filmu "Osmi putnik" (1986), što je, ujedno, i njena prva nominacija za Oskara.


Viver je uputila pohvale reditelju filma "Godina opasnog življenja", Piteru Viru, koji takođe, tokom festivala, dobija "Lava".

- Vir me je naterao da se zaljubim u film. Uspela sam da se vinem u zvezde, da letim širom sveta kao kolibri, jureci kroz vreme, prostor i žanr, uspevajuci da izbegnem bilo koju kutiju u koju bi Holivud možda želeo da me stavi, ili sam možda jednostavno previsoka - rekla je, kroz smeh, glumica.

Foto: Dave Bedrosian / imago stock&people / Profimedia

Monika Beluči, zvezda filma "Bitlđus 2"

Crvenim tepihom prošetala je ekipa filma "Bitlđus 2" Majkl Kiton, Monika Beluči, Vinon Rajder, Džen Ortego i Viljam Defo, a potom je održana svečana projekcija.

Film "Marija" sa Anđelinom Džoli u ulozi Marije Kalas imaće večeras svetsku premijeru, pa je planiran "još veći spektakl na crvenom tepihu".

U konkurenciji za "Zlatnog lava" je 21 filmsko ostvarenje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 


 

 

Komentari (0)

Loading