BRED PIT NOVIM FOTOGRAFIJAMA PROVOCIRA ANĐELINU! U sve je umešan Džordž Kluni, Džolijevoj se ovo neće dopasti!

Autor:

Zabava

14.08.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica holivudskih zavodnika osvanuli su na naslovnoj strani časopisa GQ, a fotosešn je rađen u spornoj vinariji oko koje se Bred i Anđelina godinama sude.

BRED PIT NOVIM FOTOGRAFIJAMA PROVOCIRA ANĐELINU! U sve je umešan Džordž Kluni, Džolijevoj se ovo neće dopasti!

Foto: Profimedia, Tanjug/AP

Bred Pit i Džordž Kluni osvanuli su na naslovnici časopisa GQ, a fotografije specijalno rađene za ovaj magazin nastale su na mestu oko kojeg se Pit godinama sudi s bivšom partnerkom Anđelinom Džoli. Fotosešn je rađen u vinariji Chateau Miraval u Francuskoj, pa su mnogi ove fotografije shvatili kao Bredove provokacije upućene bivšoj supruzi.

Zanimljivo je i to da su slike objavljene tačno 10 dana pre Bredove i Anđelinine nedočekane 10. godišnjice braka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

 

Fotografije Klunija i Pita kako leže u krevetu u svilenim pidžamama, a zatim kako u prugastim majicama voze oldtajmer naišle su na oduševljenje njihovih obožavalaca. Posebnu pažnju privlači ona na kojoj Bred ima cvet u kosi dok pozira naslonjen na zid sporne vinarije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

 

Château Miraval u Korensu u Francuskoj je vinarija od 1200 hektara, čija se vrednost procenjuje na 164 miliona dolara. Upravo ona trn je u oku bivšim supružnicima i već tri godine predmet njihove pravne bitke. Da je kupovina imanja u Provansi bila profitabilna pokazuje činjenica da je ovaj dvojac na svom imanju proizvodio roze vino koje je bilo nagrađivano i vrlo prodavano.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

 

Pit i Džolijeva su zajedno kupili ovu vinariju 2011. godine za 28,4 miliona dolara, a onda je glumac tužiio svoju bivšu partnerku jer je svoj deo prodala ruskom milijarderu Juriju Šefleru bez njegovog odobrenja. Tako je i ova vinarija postala predmet njihovog neprekidnog sudskog spora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading