PREMINUO ČUVENI GLUMAC! Porodica i prijatelji skrhani bolom! Fanovi se opraštaju od zvezde Netfliksa!

Autor:

Zabava

27.08.2024

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo nekoliko sati pre smrti, Rob se emotivnim video snimkom oprostio od svojih vernih fanova na Jutjubu.

PREMINUO ČUVENI GLUMAC! Porodica i prijatelji skrhani bolom! Fanovi se opraštaju od zvezde Netfliksa!

Foto: Pixabay

Sveća

Glumac koji je osvojio srca publike svojom harizmom i talentom, Rob Pits, preminuo je u 45. godini nakon duge borbe sa teškim oblikom raka želuca.

Porodica je za američke medije saopštila da je Rob preminuo u nedelju, 25. avgusta, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag u svetu zabave. 

Foto: Printscreen/Youtube/Rob Pitts

Rob Pits

 

Samo nekoliko sati pre smrti, Rob se emotivnim video snimkom oprostio od svojih vernih fanova na Jutjubu. Snimak, nazvan "Ovo je oproštaj", dirnuo je mnoge ljude širom sveta i ostavio snažan utisak. Njegov saradnik je potvrdio tužnu vest, ističući da će Rob zauvek ostati u njihovim srcima.

Foto: Printscreen/Youtube/Rob Pitts

Rob Pits

 

Fanovi širom sveta pisali su tužne statuse i posvete, a na Jutjub kanalu se takođe u komentarima može videti koliko su i kako mnogi poštovali njegov rad i zalaganje. 

Rob Pits je ostvario značajan uspeh ulogom u popularnom Netfliksovom šou "Tex Mex Motors", koji je debitovao 2023. godine. Serijal je pratio Pitsa i njegovog ko-kreatora Markosa "Skutera" Karera, dok su zajedno pronalazili stare automobile i transformisali ih. Njegova uloga u ovom serijalu osigurala mu je mesto među omiljenim Netfliksovim zvezdama i ostavila neizbrisiv pečat u svetu televizijske zabave.

Foto: Printscreen/Youtube/Rob Pitts

Rob Pits

 

Rob Pits će zauvek biti upamćen po svom talentu, šarmu i doprinosu umetnosti. Njegov odlazak ostavlja prazninu u svetu zabave, ali će njegovo nasleđe živeti kroz njegove nezaboravne uloge i dragocene uspomene koje je ostavio za sobom.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading