SLAĐA ALEGRO NIJE PREŽALILA SMRT OCA! Evo šta je uradila sa stanom u kom je živeo, priča tera suze na oči!

Autor:

Zabava

27.08.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nismo mogli više da budemo tu. Nisam upoznala čak ni nove stanare koji su se doselili nakon svega, priča pevačica.

SLAĐA ALEGRO NIJE PREŽALILA SMRT OCA! Evo šta je uradila sa stanom u kom je živeo, priča tera suze na oči!

Foto: Sharan Concept

Pevačica Slađa Alegro prisetila se trenutka kada se saznala da joj je preminuo otac, za kog je bila i te kako vezana. Naime, pevačica kaže da je u dogovoru sa majkom prodala stan u kom je on bio, kao i da nije mogla da prođe pored zgrade u kojoj je živeo. 

- Kad je tata umro, od tog trenutka više nikada nisam kročila u taj stan. Nakon što se tragedija desila, mama je odmah ušla u proceduru sa papirima kako bismo prodali tu nekretninu. Nismo mogli više da budemo tu. Nisam upoznala čak ni nove stanare koji su se doselili nakon svega. Nisam mogla ni da prođem pored zgrade u kojoj je bio - rekla je pevačica s knedlom u grlu. 

Foto: Damir Dervišagić

Slađa Alegro

 

Slađa je u emisiji "Pun gas", govorila i o svom odnosu sa ćerkom, pa je objasnila da ne bi imala ništa protiv da ona sutra krene njenim stopama i postane pevačica.

- Nisu mi jasne kolege koje pričaju da nikada ne bi voleli da im ćerka ili sin budu na estradi, odnosno da budu pevači. Pa šta to onda govori o njima?! Šta su toliko strašno i loše prošli kad imaju takav stav? Ne znam zašto neko to ne bi želeo, ja bih iskreno volela da dete krene mojim stopama. Ne bih imala ništa protiv da moja Mila poželi sutra da bude pevačica - priča Slađa. 

Foto: RTV Pink

Slađa Alegro

 

Inače, Slađa je nedavno pričala o tome u kakvom je odnosu sa svekrvom, pa je objasnila da je često pušta da prespava kod nje kada je umorna. 

Foto: Sharan Concept

Slađa Alegro

 

Svekrva mi nikad ništa me zamera, više zameri sinu. Bez obzira na to što smo udaljeni 300 i nešto kilometara, svaki dan se čujemo, tu je da isprati Milu. Grozda je široka žena, širokih i modernih shvatanja, uvek joj pošaljem ako radim neku novu pesmu, voli da gleda emisije u kojima sam ja. Fino nas ugosti kad dođemo kod nje u Foču, ja spavam do dva, sačeka me doručak, nekada me bude sramota što se toliko odmaram, ali ona zna i svesna je da se tamo najbolje odmorim, nema idi tamo, idi ovamo, pravo se odmorim i hvala joj na tome.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading