MARAJI KERI ISTOG DANA UMRLE I MAJKA I SESTRA! Pevačica otkrila u kakvim je odnosima bila sa njima, pa ZAPREPASTILA CEO SVET!

Autor:

Zabava

27.08.2024

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije obajvljen tačan uzrok smrti!

MARAJI KERI ISTOG DANA UMRLE I MAJKA I SESTRA! Pevačica otkrila u kakvim je odnosima bila sa njima, pa ZAPREPASTILA CEO SVET!

Foto: Instagram.com

Majka i sestra pevačice Maraje Keri, Patriša i Alison, umrle su istog dana tokom vikenda.

- Srce mi je slomljeno jer sam izgubila majku proteklog vikenda. Nažalost, u tragičnom spletu događaja, moja sestra je istog dana izgubila život. Osećam se blagosloveno što sam uspela da provedem poslednju nedelju sa svojom mamom, pre nego što je ona umrla. Cenim svačiju ljubav i podršku i poštovanje moje privatnosti tokom ovog nemogućeg perioda - rekla je Maraja za People.

Ona nije saopštila uzroke smrti svoje majke i sestre.

Majka Maraje Keri, Patriša (87), bila je bivša operska pevačica irsko-američkog porekla.

Komplikovan odnos sa majkom

U memoarima iz 2020. godine, "The Meaning of Mariah Carey", Maraja Keri je napisala da je imala komplikovan odnos sa majkom, ali je više puta izjavljivala da je uvek zahvaljivala majci što ju je okrenula muzici.

U svojim memoarima Maraja Keri takođe je napisala da se udaljila od sestre i brata Morgana, navodeći da je za nju "emocionalno i fizički sigurnije da sa njima nema nikakav kontakt".

- Kao i mnogi aspekti mog života, moje putovanje sa mojom majkom bilo je puno kontradikcija i suprotstavljenih stvarnosti. Nikada nije bilo samo crno-belo — bila je čitava duga emocija - napisala je u svojim memoarima iz 2020. godine.

- Naš odnos je bodljikav konopac ponosa, bola, stida, zahvalnosti, ljubomore, divljenja i razočarenja - nastavila je Maraja u knjizi. 

Sestra Alison tužila je pevačicu nakon objavljivanja memora, tražeći 1,2 miliona dolara, jer joj je, kako je navela, nanela "emotivni bol".

Maraja Keri je pet puta osvojila Gremi nagradu za izuzetne doprinose u muzici. 

BONUS VIDEO


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading