BRED KRIVI ANĐELINU ZA NESREĆU SINA PAKSA? Glumac pokušao da kontaktira s naslednikom, ovaj ni da čuje!

Autor:

Zabava

01.08.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvor blizak Anđelini Džoli rekao je za Dejlimejl da je ona pored njega u bolnici i da je u stabilnom stanju.

BRED KRIVI ANĐELINU ZA NESREĆU SINA PAKSA? Glumac pokušao da kontaktira s naslednikom, ovaj ni da čuje!

Foto: Credit: Lumeimages / imageBROKER / Profimedia

Paks Džoli Pit, sin nekadašnjeg bračnog para Anđeline Džoli i Breda Pita, doživeo je saobraćajnu nesreću u Los Anđelesu kad je prilikom vožnje električnog bicikla udario u automobil i zadobio povrede glave. Paksa je Hitna pomoć prevezla u bolnicu u Los Anđelesu i, prema dostupnim informacijama, njegovo stanje je stabilno. Ipak, sve se desilo najverovatnije zato što Anđelinin i Bredov naslednik nije nosio kacigu prilikom vožnje električnog bicikla i upravo to je ono što Pit zamera bivšoj supruzi.

Izvor blizak Anđelini Džoli rekao je za Dejlimejl da je ona pored njega u bolnici i da je u stabilnom stanju.

- Bred je uznemiren i zabrinut zbog Paksove nesreće, ali ne može da kontaktira s njim. Oseća se potpuno nemoćno jer ne može ništa da uradi. Očinska reakcija bi bila da ode u bolnicu ili ga pozove. Pokušao je toliko puta, ali deca ne prihvataju njegove pozive. Ruke su mu vezane - rekao je izvor i dodao:

Republika

Foto: Terma, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Paks Džoli Pit

- Bred misli da Paksu nije trebalo da bude dozvoljeno da vozi bez kacige - trebalo je da bude u kolima - dodao je neimenovani izvor.

Nakon razvoda Anđeline i Breda prljav veš slavnog para isplivao je u javnost, a Paks je jasno stavio do znanja da je bliži s majkom i da je podržava. Na Dan očeva na Instagramu objavio je brutalnu poruku upućenu Pitu.

Pretvorio si živote mojih najbližih u konstantan pakao. Možeš sebi i svetu da govoriš šta god želiš, ali istina će jednog dana isplivati na videlo. Srećan Dan očeva, ti je*eno ljudsko biće - napisao je Paks uz Bredovu fotografiju, nastalu kada je dobio Oskara.

Republika

Foto: Promo foto

 

Paks je rođen 29. novembra 2003, a do 2007. živeo je u sirotištu u Vijetnamu. Majka ga je odbacila odmah po rođenju, a Anđelina Džoli je izrazila želju da ga usvoji, što je zajedno sa tadašnjim partnerom Bredom Pitom i učinila.

Bred i Anđelina imaju sina Medoksa iz Kambodže, ćerku Zaharu iz Etiopije, kao i biološku ćerku Šajlo i blizance Vivijen i Noksa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading