JEDINI BIOLOŠKI SIN BREDA PITA I ANĐELINE DŽOLI KONAČNO U JAVNOSTI! O njemu se malo zna, a sada je uhvaćen na delu!

Autor:

Zabava

13.08.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paparaci su imali pune ruke posla i na kraju uspeli da naprave fotografije koje su vrlo brzo obišle svet.

JEDINI BIOLOŠKI SIN BREDA PITA I ANĐELINE DŽOLI KONAČNO U JAVNOSTI! O njemu se malo zna, a sada je uhvaćen na delu!

Foto: Terma, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Noks Leon Džoli Pit

Jedini biološki sin bivšeg holivudskog para Breda Pita i Anđeline Džoli konačno se pojavio u javnosti! Naslednika poznatih glumaca nemamo prilike tako često da vidimo u javnosti, pa je za mnoge bila totalna nepoznanica kako uopšte izgleda plod ljubavi Breda i Anđeline. Paparaci su imali pune ruke posla i konačno uspeli da fotografišu Noksa Leona Džolija Pita, a njegove slike obišle su svet.

Noks Leon Džoli Pit smljen je u Los Anđelesu. Fotografi su ga "ulovili" u trenutku kada je izlazio iz teretane, a u ruci je imao bokserske rukavice.

Noks je primetio bliceve, ali nije se previše obazirao na paparace, već je nastavio svojim putem. 

Foto: Terma, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Noks Leon Džoli Pit

O Noksu se vrlo malo zna, ali je poznato da ima sestru bliznakinju Vivijen i da nosi prezime oba roditelja. Mladić danas ima 16 godina.

Anđelina i Bred razišli su se pre više od sedam godina, ali njihov razvod još uvek nije finalizovan. Osim Noksa i Vivijen, imaju još četvoro dece. Šajlo je njihova biološka ćerka, dok su Zahara, Medoks i Paks usvojeni.

Razvod Pita i Džolijeve pokrenuo je mnoga porodična pitanja i otvorio pandorinu kutiju. Naslednici glumačkog para stali su na stranu majke, dok za oca nisu imali baš mnogo toga lepog da kažu.

Republika

Foto: Profimedia

Anđelina i Šajlo

Tako se Šajlo javno se odrekla očevog prezimena. Ona je podnela zahtev za promenu prezimena 27. maja, na svoj 18. rođendan, a to je i zvanično saopštila u listu Los Angeles Times, što je uobičajena i zakonom obavezna procedura. Ovaj potez najstarijeg biološkog deteta nekadašnjeg para privukao je mnogo pažnje.

Takođe, njihov usvojeni sin Paks, koji je nedavno doživeo saobraćajnu nezgodu kada se vozeći električni motor sudario s automobilom, javno se obratio Pitu oštrim rečima:

Republika

Foto: SL / Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BENJAMIN CREMEL / AFP / Profimedia

Paks i Bred Pit

- Pretvorio si živote mojih najbližih u konstantan pakao. Možeš sebi i svetu da govoriš šta god želiš, ali istina će jednog dana isplivati na videlo. Srećan Dan očeva, ti je*eno ljudsko biće - napisao je Paks uz Bredovu fotografiju sa dodele Oskara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading