SAHRANJEN ALEN DELON! Porodici ispunjena posebna želja, evo šta se dešavalo na čuvenom imanju!

Autor:

Zabava

25.08.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na zahtev porodice, svima koji su prisustvovali sahrani bilo je zabranjeno da fotografišu i koriste mobilne telefone, dok su lokalne vlasti zabranile letove iznad imanja tokom vikenda.

SAHRANJEN ALEN DELON! Porodici ispunjena posebna želja, evo šta se dešavalo na čuvenom imanju!

Foto: APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sahrana legendarnog francuskog glumca Alena Delona, prema njegovoj želji, održana je u strogoj privatnosti, u prisustvu pedesetak najbližih članova porodice i odabranih prijatelja.

Sinovi Antonio i Alen-Fabijen su se, pre samog pogreba, pojavili pred kapijama Delonovog imanja kako bi se susreli sa brojnim obožavaocima svog oca i porazgovarali s njima. Njihov gest zahvalnosti izazvao je emotivne reakcije prisutnih, koji su ih ispratili aplauzom, a tu su mogle da se vide i razne poruke, kojima su se usput oprostili od čuvenog glumca. 

Foto: Aventurier Patrick/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Alen Delon

 

 

Na zahtev porodice, svima koji su prisustvovali sahrani bilo je zabranjeno da fotografišu i koriste mobilne telefone, dok su lokalne vlasti zabranile letove iznad imanja tokom vikenda. Oko imanja je bilo raspoređeno najmanje 80 žandarma kako bi se obezbedila privatnost i mir tokom ovog teškog trenutka.

Foto: Tanjug Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP, Shutterstock

Alen Delon

 

Protekle nedelje, ispred kapije imanja, mnogi ljudi su ostavljali cveće kao znak poštovanja prema preminulom glumcu. Delon je preminuo 18. avgusta u 89. godini nakon duge borbe sa bolešću, pošto mu je 2022. dijagnostifikovan limfom.

Ovaj intimni ispraćaj Alena Delona, jedne od najvećih filmskih ikona 20. veka, ostavio je snažan utisak na njegove obožavaoce širom sveta. Delonova porodica je, svojim dostojanstvom i poštovanjem prema privatnosti, još jednom pokazala duboko poštovanje prema velikanu francuskog filma. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading