SLAVNI GLUMAC IMAO ODNOSE S 2.000 ŽENA! Akciju prekidao samo kad oseti glad: "Jurio me je po sobi u satenskim boksericama"!

Autor:

Zabava

23.08.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džek Nikolson je bio pravi majstor za žene.

SLAVNI GLUMAC IMAO ODNOSE S 2.000 ŽENA! Akciju prekidao samo kad oseti glad: "Jurio me je po sobi u satenskim boksericama"!

Foto: Tanjug/AP

Holivudski glumac Džek Nikolson bio je jedan od najvećih zavodnika Holivuda kojem nisu odolele mnoge dame. Ovaj majstor za žene gužvao je postelju s 2.000 poznatih i manje poznatih dama, ali se jednoj uvek vraćao - Anđeliki Hjuston koju je upoznao davne 1973. godine na proslavi svog rođendana u Los Anđelesu. Flert, stiskavac, alkohol... i ljubav se rodila. 

Nikolson je pitao Anđeliku da ostane kod njega da prenoći, na šta je ona pristala i to je bio početak duge ljubavne priče, jedne od najpoznatijih u Holivudu.

Već sutradan Anđelika je ugledala svog ljubavnika sa drugom ženom, a s vremenom se privikavala na njegove ljubavne izlete. S prijateljima je izašla na večeru kako bi se utešila i ugledala Nikolsona u restoranu s "lepom plavušom" – njegovom bivšom devojkom Mišel Filips, poznatom manekenkom, pevačicom i glumicom. Anđelika je smelo prišla stolu i rekla mu da je želela samo da ga pozdravi, a on joj je na to sasvim spontano predstavio Mišel.

 

 

Bila je šarmantna. Pretpostavljam da su tada privodili vezu kraju - napisala je Anđelika, u svojim memoarima "Gledaj me".

Glumica najpre nije bila svesna kakav je ženskaroš i serijski preljubnik muškarac koji ju je osvojio, ali često je naizlazila na dokaze.

Ponekad bih našla žensku odeću, kremu za ruke, neku sitnicu u posudi za sapun... Ponekad bih odnela nakit da vidim hoće li neko doći po njega, ali se to nikad nije desilo - prisetila se ona.

Tokom osamdesetih, glumac je više puta zaprosio Anđeliku i javno se žalio da nikako ne uspeva da je odvede do oltara. U jednom trenutku, Anđelika je ostavila glumca zbog Rajana O' Nila, nakon čega se on vratio svojim porocima - alkoholu i narkoticima, a glumica je jednom prilikom čak uhapšena zato što se našla u njegovoj vili u kojoj je pronađena droga.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Glumica Karen Mejo-Čendler ispričala je za "Plejboj" da ju je glumac "u plavim satenskim boksericama jurio po spavaćoj sobi" i da su odnose prekidali samo da bi se on najeo sendviča s puterom od kikirikija. A onda je glumica Rebeka Brusard ostala trudna, a Džek Nikolson bio je otac njenog deteta! On o tome suptilno obavestio Anđeliku rečima: "Neko će dobiti dete!"

Džek je nastavio vezu s Rebekom, s kojom je dobio ćerku Lorejn 1990. i sina Rejmonda dve godine kasnije.

Posle 17 godina, to je bio definitivni kraj ljubavne priče Anđelike i Džeka. Iste godine kad je on dobio sina Rejmonda, Anđelika se udala za vajara Roberta Grejema, s kojim je ostala u braku do njegove smrti 2008.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading