OBJAVLJENI PAPIRI ZA RAZVOD DŽENIFER LOPEZ I BENA AFLEKA! Treba da podele 650 miliona dolara zajedničke imovine! POČINJE BORBA!

Autor:

Zabava

22.08.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je podnela zahtev za razvod braka Višem sudu u Los Anđelesu.

OBJAVLJENI PAPIRI ZA RAZVOD DŽENIFER LOPEZ I BENA AFLEKA! Treba da podele 650 miliona dolara zajedničke imovine! POČINJE BORBA!

Foto: Tanjug/AP Photo/Ashley Landis

Nakon vesti da je pop zvezda Dženifer Lopez u utorak Višem sudu u Los Anđelesu podnela zahtev za razvod od Bena Afleka, mediji su došli u posed sudskim dokumentima u kojima je otkriveno da se zajednička imovina poznatog para procenjuje na 650 miliona dolara, koje će pevačica i glumac morati da podele.

Prema dokumentima do kojih je došao američki TMZ, par navodno nije imao predbračni ugovor, zbog čega je sva zarada koju su ostvarili tokom dve godine braka klasifikovana kao "zajednička imovina".

Prema "Celebrity Net Worth", Džej Lo je prikupila neto vrednost od oko 400 miliona dolara tokom svoje karijere duge tri decenije. Osim kao pevačica, Dženifer je novac zaradila i od glume, pokrenula je lajfstajl brend, kozmetičku i modnu liniju, pravila parfeme, osnovala je produkcijsku kompaniju i dobrotvornu fondaciju.

Sa druge strane, zarada Bena Afleka procenjena je na oko 150 miliona dolara. Većinu svog bogatstva stekao je snimanjem filmova i kao glumac i kao producent.

U junu su glasine o njihovom razvodu postale glasnije kada je Aflek stavio njihovu kuću na prodaju. Nakon toga je Ben kupio vilu u vrednosti od 20,5 miliona dolara u Los Anđelesu.

Jedna od glavnih stvari o kojoj će Dženifer Lopez i Ben Aflek morati da se dogovore jeste kuća od 60,85 miliona dolara na Beverli Hilsu, koju su zajedno kupili prošle godine. Uskoro bivši supružnici u junu su oglasili prodaju kuće koja ima 12 spavaćih soba i 24 kupatila za 65 miliona dolara, a nedavno su je ponovo stavili na tržište posle renoviranja i sada za nju traže 68 miliona dolara.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Kim D. Johnson, File

 

Vila se prostire na 3.500 kvadratnih metara, a zakon o porezu na imovinu mogao bi da utiče na povećanu cenu, jer Kalifornija oporezuje kuće koje se prodaju za najmanje 10 miliona dolara sa 5,5 procenata, izvestio je TMZ prošlog meseca.

Vanesa Lojd Plat, vlasnica londonske bračnopravne firme ranije je rekla za Newsweek da bi imovina Džej Lo mogla biti "ugrožena" ako se njena veza sa Aflekom završi razvodom.

- Bogatstvo Dženifer Lopez, koje se procenjuje na oko 400 miliona dolara u poređenju sa bogatstvom Bena Afleka od 150 miliona dolara, može biti u opasnosti - rekla je Plat i dodala da je par navodno sklopio predbračni brak kada su prvi put bili zajedno početkom 2000-ih i planirali da stanu na ludi kamen, ali da taj ugovor verovatno ne važi i za ovaj brak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading