Prikazana nova VOŠTANA figura TEJLOR SVIFT, a tek da vidite Eda Širana! MREŽE GORE!

Autor:

Zabava

14.08.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U muzeju Panoptikum u Hamburgu izloženo je delo berlinske umetnice Lise Bušer, koje prikazuje popularnu pevačicu u prirodnoj veličini.

Prikazana nova VOŠTANA figura TEJLOR SVIFT, a tek da vidite Eda Širana! MREŽE GORE!

Foto: Tanjug/AP

Voštana figura pevačice Tejlor Svift predstavljena je u muzeju voštanih figura Panoptikum u Hamburgu. Berlinska umetnica Lisa Bušer potrudila se da što vernije prikaže pop ikonu u prirodnoj veličini, ali je, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, negde omanula. Internet je preplavljen fotografijama voštane Tejlor, a komentari su urnebesni.

Obožavaoci slavne pevačice odmah su se oglasili na društvenim mrežama i sa celim svetom podelili mišljenje o izgledu voštane figure. Nažalost, većina smatra da je umetnica "uništila lepotu" njihovog idola, pa idu čak dotle da pojedini smatraju da delo Bušerove izgleda "kao da ga je dete pravilo".

 

 

- "Ovo je neka profesorka umetnosti iz Minesote", "Tejlor treba da tuži muzej", "Može li ova dama da se pomeri da stvarno vidim gde je Tejlor", samo su neki od šaljivih komentara korisnika mreže X na račun voštane figure. 

Mnogi su rekli da ih ova voštana figura mnogo podseća na Lisu Kudrou, koja je glumila Fibi u seriji "Prijatelji".

 

 

Tejlor Svift izlivena u vosku obučena je u plavi kombinezon sa šljokicama, sličan odeći koju je pevačica nosila na dodeli muzičkih nagrada iHeartRadio 2019. Takođe, nosi čizme do kolena, a ruke drži u obliku srca, što je simbol koji je popularan među njenim obožavaocima. 

- Postići savršenu sličnost posebno je izazovno kada se radi o besprekornoj lepoti, bez bora - rekla je umetnica Lisa i dodala da joj je najteže bilo da oblikuje ruke u obliku srca. 

 

 

Voštana figura Eda Širana takođe je izazvala burne reakcije javnosti. Prošle godine je muzej uvrstio popularnog pevača u svoju kolekciju, a mreže su gorele. Voštana figura muzičara s razbarušenom kosom koji drži gitaru možda bi izdaleka mogla da deluje kao original, dok ne priđete malo bliže. 

- "Zašto se Boris Džonson maskirao u Eda Širana", "Ovo je jezivo", "Ostario je" - bili su samo neki od komentara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading