S KARTOM ZA OTKAZANI KONCERT TEJLOR SVIFT BESPLATNO U MUZEJ! U Beču posebne pogodnosti za FANOVE pop ikone!

Autor:

Zabava

09.08.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koncerti Tejlor Svift u Beču otkazani su zbog planiranog terorističkog napada, a za razočarane obožavaoce popularne pevačice osmišljeni su novi sadržaji.

S KARTOM ZA OTKAZANI KONCERT TEJLOR SVIFT BESPLATNO U MUZEJ! U Beču posebne pogodnosti za FANOVE pop ikone!

Foto: Tanjug/AP

Fanovi pop ikone Tejlor Svift, koji su se više od godinu dana radovali nastupu pevačice i kupili kartu za koncert i doputovali u glavni grad Austrije da bi prisustvovali spektaklu, razočarani su nakon otkazivanja istog. Zarad opšte bezbednosti, a zbog najavljenog terorističkog napada prilikom koncerta pevačice, nastupi Tejlor Svift su otkazani. Za sve koji su kupili ulaznice za koncert osmišljeni su zamenski sadržaji u Beču, pa tako sa kartom za koncert Tejlor Svift sada mogu besplatno da uđu u poznate muzeje.

Svi koji poseduju karte za koncert Tejlor Svift mogu do nedelje 11. avgusta 2024. besplatno posetiti muzej "Albertina" i "Albertina modern" i pogledati aktuelne izložbe. Posebno je zanimljiva izložba "The Beauty of Diversity" u muzeju "Albertina modern".

Takođe je za sve fanove besplatan ulaz u petak, subotu i nedelju u muzejima Grada Beča: Mocarthaus Vijena, Kuća muzike, Kuns Haus Vin i Jevrejski muzej. Osim toga, besplatan je ulaz na stalnu postavku novog Gradskog muzeja.

Foto: Tanjug/AP

 

Danas i sutra širom Beča održaće se Tejlor-žurke, a u pojedinim lokalima biće besplatna konzumacija Tejlo-pića.

Poznati lanac brze hrane obezbedio je besplatan burger za one koji imaju kartu za koncert Tejlor Svift u Beču, a poznata juvelirnica spremila je za fanove sa kupljenim kartama "kristalno iznenađenje".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading