VERNICI SE MOLE UZ PESME TEJLOR SVIFT! Bizarni snimci iz CRKVE u Beču preplavili internet! ŠOKANTNO!

Autor:

Zabava

13.08.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ulazu u crkvu postavljena je tabla sa Tejlorinim fotografijama i natpisom koji je pozivao obožavaoce da "pevaju iz sveg srca".

VERNICI SE MOLE UZ PESME TEJLOR SVIFT! Bizarni snimci iz CRKVE u Beču preplavili internet! ŠOKANTNO!

Foto: Tanjug/AP

Histerija zbog otkazivanja koncerata pevačice Tejlor Svift u Beču se ne smiruje. Razočarani fanovi pronalaze sve moguće načine da "odboluju" što koncert nije održan, zbog pretnje terorističkim napadom, pa su tako osvanuli i snimci iz Evangelističke crkve u kojoj se vernici mole uz hitove Tejlor Svift!

Bizarni snimci preplavili su mreže, a prikazuju masovno okupljanje fanova pop ikone u Beču kako pevaju pesme slavne Tejlor i to usred crkve. 

 

@dangdaisydang Thank you for helping us through this, Vienna! You're a wonderful city!! #taylorswift #tstheerastour #taylornation #swifties #viennaSwifties #vienna ♬ original sound - Daisy Martínez

 

U crkvi su puštali Tejlorine pesme i tako privukli stotine fanova pevačice koji su se zatekli u Beču zbog otkazanog koncerta.

Naime, događaj je organizovala jedna vernica koja je na društvenim mrežama objavila poziv Tejlorinim obožavaocima da dođu u crkvu i pevaju zajedno. Na ulazu u crkvu postavljena je tabla sa Tejlorinim fotografijama i natpisom koji je pozivao obožavaoce da "pevaju iz sveg srca". Tako su želeli da pošalju poruku otpora mržnji i teroru i da naglase da "zajednica može prevazići sve izazove".

 

@utente.lt Sentire Taylor Swift in una chiesa capita once in a lifetime credo #taylorswift #vienna ♬ suono originale - Leti

 

Snimci ovog događaja preplavili su društvene mreže, a fanovi popularne pevačice su naglasili koliko su zahvalni na ovoj prilici.

- "Ovo je bilo nevervatno iskustvo, pevati uz Tejlor usred crkve" - pisali su okupljeni obožavaoci Tejlor Svift. 

Ispred oltara su ostavljali narukvice koje su izrađivali za koncerte koji se na kraju nisu održali.

Pevačica se nije oglašavala na društvenim mrežama povodom otkazivanja koncerata.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading