NESTVARNE SLIKE IZ BEČA: Fanovi PLAČU zbog otkazanog koncerta Tejlor Svift, POSLEDNJI CENT DALI ZA ULAZNICU! Pevačica SLOMLJENA!

Autor:

Zabava

09.08.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi čekaju da se muzička zvezda oglasi na društvenim mrežama.

NESTVARNE SLIKE IZ BEČA: Fanovi PLAČU zbog otkazanog koncerta Tejlor Svift, POSLEDNJI CENT DALI ZA ULAZNICU! Pevačica SLOMLJENA!

Foto: IMAGO / imago stock&people / Profimedia

Tejlor Svift

Opsadno stanje vlada u Beču zbog otkazivanja dugo najavljivanog koncerta najveće muzičke zvezde današnjice Tejlor Svift. Pretnjama terorizmom organizatori su bili prinuđeni da otkažu nastup popularne pevačice, što je za fanove Tejlor Svift bio bolan udarac. Mnogi su karte kupili godinu dana ranije i dali poslednji cent za ulaznicu na koncert, pa je u vodu bačeno na hiljade evra koje su obožavaoci uložili za boravak u Beču. Nestvarne slike i snimci obišli su svet, a na njima ljudi hodaju ulicom i plaču zbog otkazanog nastupa Tejlor Svift.

Pevačica to sada čini u svoja četiri zida budući da se s nestrpljenjem iščekuje njeno oglašavanje na društvenim mrežama. Slomljena zbog celokupne situacije Tejlor i dalje nije smogla snage da se lično obrati vernim fanovima, te su zasad samo organizatori saopštili da koncerta, nažalost, neće biti.

Na mrežama se mogu videti snimci na kojima ljudi tuguju nakon saznanja da svoju omiljenu pevačicu neće videti na sceni. Mnogi od njih su se za koncert pripremali mesecima unapred, neki i godinu dana ranije. A oni koji su došli sa strane platili su smeštaj i karte. Kako su neki rekli, na put su potrošili hiljade evra, a karte su kupili godinu dana pre koncerta. Osim što su tužni zbog otkazanog koncerta, razočarani su što organizatori nisu objavili nove termine.

@concertsilvia we’re trying to make the best out of the situation but we get how serious this is and that it was the right decision for everyone. so glad I already attended the eras tour and I’m so sad for everyone who doesn’t get to see her, this is f’ed up man #theerastour #taylorswift #vienna ♬ Originalton - concertsilvia

Pojedini fanovi su se nakon vesti o otkazanom koncertu okupili na ulicama Beča i zajedno otpevali hitove svoje omiljene pevačice, a većina je saglasna sa odlukom organizatora da otkaže nastup zbog opšte opasnosti.

Pokušavamo da iskoristimo situaciju najbolje što možemo, ali razumemo koliko je ovo ozbiljno i da je to bila ispravna odluka za sve. Drago mi je što sam već bila na turneji Eras i veoma sam tužna zbog svih koji to neće imati prilike da vide - rekla je jedna obožavateljka koja je sa prijateljem stigla u Beč.

Zbog pretnji terorističkim napadom na koncertu Tejlor Svift u Beču uhapšeni su navodni organizatori napada, jedan u Beču, drugi u gradu Ternicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading