PEVAČICA PINK OPLELA PO KRALJICI POPA! "Madona je pokušala da me pređe, više nismo prijateljice!"

Autor:

Zabava

12.08.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je rekla, cela priča oko njihovog upoznavanja pred emisiju bila je izokrenuta.

PEVAČICA PINK OPLELA PO KRALJICI POPA! "Madona je pokušala da me pređe, više nismo prijateljice!"

Foto: www.profimedia.rs, Tanjug/AP

Pevačica Pink, koja se proslavila hitovima "Try", "So What", "Just Give Me a Reason", "Trustfall" i mnogim drugim, nedavno je priznala da je njeno prijateljstvo s popularnog muzičkom zvezdom Madonom prekinuto. Ona je objasnila i razloge za to, te otkrila da se sve desilo nakon jednog televizijskog gostovanja.

Gostujući u emisiji Hauarda Sterna, voditelj je upitao pevačicu kakav je njen odnos s koleginicom, a Pink je otkrila da njih dve imaju sličnosti, ali da ona nije baš omiljena ličnost kraljice popa.

Foto: Tanjug/AP

Madona

- Pokušala je da me pređe u jednoj emisiji, a ja nisam taj tip, pa to nije uspelo - počela je Pink, pa dodala:

- Prilično je smešna priča. Ja je*eno obožavam Madonu i voleću je uvek, bez obzira na sve. I dalje je volim. Uvek mi je bila inspiracija.

Kako je ispričala, cela priča oko njihovog upoznavanja pred emisiju bila je izokrenuta, tako da ispadne kao da je Pink veliki fan Madone, koji umire da je upozna, a zapravo je Madona pozvala nju u svoju garderobu da se upoznaju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pink

- Kada je počelo gostovanje, voditelj me je pitao kako sam se osećala zato što sam je upoznala, rekao je da umalo nisam pala od sreće, a ja sam rekla: "Mislila sam da je ona želela da se upozna sa mnom" - ispričala je Pink, misleći da će Madona shvatiti da se šali.

Međutim, to se nije desilo, pa je tako njihovo prijateljstvo na samom početku propalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading