PREMINUO ČUVENI GLUMAC! Porodica MESECIMA nije izustila ni reč o njegovoj smrti!

Autor:

Zabava

08.08.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Robert Logan izgubio je životnu bitku u 83. godini.

PREMINUO ČUVENI GLUMAC! Porodica MESECIMA nije izustila ni reč o njegovoj smrti!

Foto: Pixabay

Sveća

Slavni glumac Robert Logan, koji je publici poznat po ulozi u seriji "77 Sunset Strip", preminuo je u 83. godini. Čuveni glumac je umro prirodnom smrću, potvrdio je njegov sin za People.

Članovi porodice Roberta Logana izuzetno su potreseni, te je vest o smrti glumca objavljena tek danas iako je preminuo još 6. maja. Informacija o smrti slavnog Logana pojavila se u stranim medijima.

- On je bio oličenje agapea, bukvalno platonskog ideala supružnika ili poznate ljubavi - rekla je glumčeva porodica za magazin People i dodala da su "bili toliko srećni jer su imali priliku da ga upoznaju i žive sa njim".

 

 

Robert Logan je stekao svetsku slavu ulogom u ABC detektivskoj seriji "77 Sunset Strip", koju je igrao dve sezone u periodu od 1961. do 1963. godine.

Logan je takođe najpoznatiji po ulozi Skipa Robinsona u porodičnoj avanturističkoj drami iz 1975. godine "The Adventures of the Wilderness Family".

Robert Logan je rođen u okrugu Bruklin u Njujorku, kao najstarije od sedmoro dece. Kao mladić je bio veoma aktivan u sportu i aktivno je igrao bejzbol, te je u srednjoškolskim danima dobio stipendiju na Univerzitetu Arizona u Tusonu. Tamo ga je primetio agent za talente Vorner Bros.

Logan je imao dvoje dece iz dva braka. Glumio je u mnogobrojnim porodičnim filmovima kao što je serijal filmova "Wilderness Family".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading