GLUMAC OPTUŽEN ZA UBISTVO! Pucao u momka na parkingu, pa pobegao s lica mesta! ŠOK!

Autor:

Zabava

06.08.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akili Makdauel trenutno se nalazi u zatvoru okruga Haris.

GLUMAC OPTUŽEN ZA UBISTVO! Pucao u momka na parkingu, pa pobegao s lica mesta! ŠOK!

Foto: Lev Radin / Zuma Press / Profimedia

Televizijski glumac Akili Makdauel, koji se proslavio ulogom u seriji "David Makes Man", uhapšen je zbog optužbe za ubistvo, povezanim s pucnjavom sa smrtnim ishodom u Hjustonu.

Njemu su pre nekoliko dana stavljene lisice na ruke zbog umešanosti u ubistvo Cezara Peralte 20. jula. Glumac je priveden i smešten u zatvor okruga Haris. Nije za sada poznato da li se glumac izjasnio o krivici ili je angažovao advokata da ga zastupa.

Incident se dogodio na parkingu zgrada, a policajci su zatekli Peraltu kako leži budući da je zadobio prostrelne rane. Dvadesetogodišnji muškarac je bio mrtav kada su lekari stigli, a osumnjičeni je pobegao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yanatha (@goodmanchronicles)

 

Šerif okruga Haris Ed Gonzalez saopštio je 3. avgusta vest o hapšenju, prema toj izjavi, pucnjava se dogodila na parkingu stambenog naselja u Hjustonu 20. jula.

Žrtva pucnjave 20-godišnji Cezar Peralta preminuo je na licu mesta, rekao je Gonzales i dodao da se pretpostavlja da su oni koji su učestvovali u pucnjavi pobegli s lica mesta, te nije jasno kako je glumac Akili Makdauel identifikovan kao osumnjičen i da li je poznavao žrtvu.

Kako prenosi Holivud riporter, 2. avgusta glumac je uhapšen zbog sumnje da je izvršio ubistvo, a samo dan pre toga priveden je zbog krađe. Poznatom glumcu je određena kaucija od 400.000 dolara, a on se juče pojavio pred sudom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading