PREMINULA ZVEZDA FILMA "CRNI PANTER"! Porodica objavila najgore vesti!

Autor:

Zabava

07.08.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Koni Čiume izgubila je bitku protiv opake bolesti u 72. godini.

PREMINULA ZVEZDA FILMA "CRNI PANTER"! Porodica objavila najgore vesti!

Foto: Pixabay

Sveća

Zvezda filma "Crni panter" Koni Čiume preminula je u 72. godini u bolnici u Johanesburgu u Južnoj Africi. Tužnu vest potvrdila je porodica glumice na njenoj zvaničnoj Instagram stranici.

- Sa žaljenjem vas obaveštavamo o smrti međunarodno priznate i nagrađivane glumice Koni Čiume. Koni Čiume je preminula u bolnici Garden City 6. avgusta - navodi se u saopštenju u kojem je porodica zamolila za privatnost tokom teškog perioda, kao i da će uskoro saopštiti više detalja.

Sin slavne glumice Nongelo Čiume rekao je za južnoafričke medije da je pokojna zvezda bila u bolnici uoči smrti, te da je njena terapija davala rezultate. 

- Dobro se oporavljala, ali nažalost danas smo primili vest o njenoj smrti - rekao je juče Nongelo.

 

 

On je dodao da porodica još „ne može da potvrdi“ detalje smrti Koni Čiume, ali će javnost biti obaveštena o svim novostima od značaja.

Na pitanje kako želi da se njegova majka pamti, Nongelo je rekao da rekao da bi želeo da glumicu Koni Čiume svi pamte kao osobu koja se nesebično davala na sceni i delila svoje znanje sa drugim kolegama.

Južnoafrička vlada je izjavila saučešće porodici putem društvene mreže Iks. 

- Naše iskreno saučešće porodici, prijateljima i kolegama višestruko nagrađivane i legendarne glumice Koni Čiume. Njen izvanredan rad će zauvek biti upamćen - navodi se u objavi.

Koni Čiume je rođen u Južnoj Africi 5. juna 1952. godine. Gluma je bila njena velika strast, a ostaće upamćena po ulogama u filmovima "Crni panter", "Black Is King" i "Blessers".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading