"TUGA JE SADA DEO NJENOG ŽIVOTA": Slavna Oskarovka ostala bez najveće ljubavi, prijatelji otkrili kako se nosi sa bolom!

Autor:

Zabava

24.07.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako danas izgleda njena svakodnevica, otkrivaju prijatelji Sandre Bulok.

"TUGA JE SADA DEO NJENOG ŽIVOTA": Slavna Oskarovka ostala bez najveće ljubavi, prijatelji otkrili kako se nosi sa bolom!

Foto: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Sandra Bulok preživela je ogromnu tragediju kada je njen partner Brajan Rendal preminuo 5. avgusta 2023. od komplikacija nakon borbe s amiotrofičnom lateralnom sklerozom. Brajan je bio njena najveća ljubav, a slavna Oskarovka i dalje se ne miri sa velikim gubitkom. Njeni prijatelji kažu da se ona i dalje bori da se prilagodi novonastaloj situaciji.

Brajan Rendal je imao samo 57 godina, a ovaj par je izdradio zajednički život pun ljubavi i brinuo o Sandrinoj usvojenoj deci Luisu (14) i Lejli (11), dok je Rendal imao i ćerku Skajlar Stejten Rendal (30).

Kako sada kaže izvor blizak glumici, Sandri nedostaje čovek koji je "sjajno pričao priče i umeo da je sluša".

Republika

Foto: youtube.com/ TheEllenShow

 

Prijatelji Sandre Bulok kažu da se glumica svakog dana trudi da ostane jaka.

- Najteže joj je u vezi sa sitnicama, poput toga što je Brajan spremao decu za školu i spremao doručak - kaže anonimni izvor za Closer Weekly i dodaje da se ona trudi da "ostane jaka", ali da ne krije da je "tuga sada deo njenog života".

Kada je u pitanju njen ljubavni život, navodno je više prijatelja Sandre Bulok to pominjalo glumici, ali insajder ističe da ona još uvek nije spremna za to.

- Romansa će morati da se dogodi prirodno, kad je ne bude tražila – primetili su njeni prijatelji.

Sandra Bulok i Brajan Rendal su se upoznali 2015, kada je ona imala 51 godinu, nakon što je Rendal radio kao fotograf na rođendanskoj proslavi njenog sina. Tek godinu dana kasnije počeli su javno da se pojavljuju kao par, a glumica nije pričala mnogo o svojoj vezi. Sandra iza sebe ima brak sa TV voditeljem i motociklistom Džesijem Džejmsom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading