SMIRIO SE TEK KAD JE DOTAKAO DNO: Nikolas Kejdž bio zavisnik, grcao u dugovima, pa oženio 31 godinu mlađu devojku! OVA PRIČA ŠOKIRA!

Autor:

Zabava

07.08.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka slavnog glumca i Japanke Rike Šibate mlađa je od Kejdžovih unuka!

SMIRIO SE TEK KAD JE DOTAKAO DNO: Nikolas Kejdž bio zavisnik, grcao u dugovima, pa oženio 31 godinu mlađu devojku! OVA PRIČA ŠOKIRA!

Foto: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Slavni glumac Nikolas Kejdž nedavno se našao u centru skandala kada je njegov sin Veston Kejdž Kopola, koji pati od psihičkih poremećaja, pretukao svoju majku, a Kejdžovu bivšu suprugu, Kristinu Fulton. To je samo jedan u nizu nemilih događaja koji su obeležili život ovog cenjenog glumca.

Na vrhuncu slave Kejdž bio je najplaćeniji glumac u Holivudu, sa godišnjim primanjima većim od 40 miliona dolara, ali ga je raspinički stil života odveo u dužničko ropstvo zbog čega je počeo da prihvata uloge i u trećerazrednim filmovima kako bi se otplatio dugove.

Republika

Foto: Joe Sutter/PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Sa sinom Vestom

Dobitnik Oskara se celog života borio sa vlastitim demonima zavisnosti i rasipništva, a smirio tek kad je dotakao dno. Ženio se čak pet puta, a danas je u braku sa Japankom Rikom Šibata, koja je od njega dvostruko mlađa, čak 31 godinu. Zajedno podižu njihovu ćerkicu August Frančesku, koja 7. septembra slavi drugi rođendan i mlađa je od Kejdžovih unuka, Lusiana Augustusa, Sorina, Sajres Zare i Venis Zohar.

Prva žena koju je Nikolas Kejdž odveo pred oltar bila je njegova kolegica, glumica Patriša Arket sa kojom je u braku bio šest godina. Sa Lisom Mari Prisli, pokojnom ćerkom kralja rokenrola Elvisom Prislijem, brak je potrajao tri meseca. Trećoj supruzi, glumici Alis Kim podario je 12 godina zajedničkog života, a od Erike Koike poništenje braka zatražio je nakon četiri dana jer od njega sakrila svoju kriminalnu prošlost.

Republika

Foto: Tanjug/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

 

Svoju petu suprugu po redu Riku Šibatu upoznao je pre četiri godine kad je na japanskoj turneji promovsao akcioni vestern "Zatvorenici zemlje duhova", a par se venčao u Las Vegasu, 16. februara 2021. godine.

Inače, Nikolas Kejdž je nećak proslavljenog reditelja Francisa Forda Kopole, koji se prezimena Kopola odrekao kad njegov stric nije hteo da mu da ulogu bez audicije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading