UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ! Pojavile se prve fotke PRETUČENE glumice, uslikana sa STRAVIČNIM MODRICAMA! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

11.07.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavnu Kristinu napao sin, pokušala da ga zaštiti od policije!

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ! Pojavile se prve fotke PRETUČENE glumice, uslikana sa STRAVIČNIM MODRICAMA! (GALERIJA)

Foto: BRUCE/JAVILES / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Kristina Fulton

Čuveni glumac Nikolas Kejdž navodno je platio 150.000 dolara kauciju kako bi izvukao svog sina Vestona iz zatvora. Veston je uhapšen zbog sumnje da je fizički napao svoju majku, glumicu Kristinu Fulton. Veston (33) je priveden zbog napada smrtonosnim oružjem. Pojavile su se i prve Kristinine fotke, a ona je u javnosti viđena sa stravičnim modricama po licu.

Porodični sukobi i problemi sa zakonom

Mediji su podsetili da je krajem aprila došlo do verbalne rasprave između Vestona i njegove majke, nakon čega je usledio fizički obračun. Veston je nasrnuo na majku 28. aprila, a policija je tada saopštila da je on napustio mesto napada dok je patrola stigla i da je istraga u toku. Ovo nije prvi put da je sin čuvenog glumca u problemima sa zakonom. Veston je već bio uhapšen 2017. godine zbog vožnje pod uticajem alkohola, izazivanja nesreće i napuštanja lica mesta.

Podrška i problemi sa mentalnim zdravljem

Izvori bliski porodici su naveli da se "očekivalo da će se ovako nešto dogoditi", ali da su "ipak svi u šoku". Kristina Fulton je pokušala da uteši sina, ističući da je oduvek podržavala njegove napore da se izbori sa problemima. Glumica je takođe negirala da je bilo sukoba sa sinom uoči incidenta i zamolila je da se poštuje njena privatnost. Veston je u prošlosti lečen od problema sa mentalnim zdravljem, prenose strani mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading