"OČAJNIČKI SAM MOLILA DA GA PRIVEDU": Oglasila se bivša žena Nikolasa Kejdža koju je sin BRUTALNO PRETUKAO: "Njegov tata je uvek bio zauzet"

Autor:

Zabava

12.07.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Fulton je opisala šta se desilo kobnog dana.

"OČAJNIČKI SAM MOLILA DA GA PRIVEDU": Oglasila se bivša žena Nikolasa Kejdža koju je sin BRUTALNO PRETUKAO: "Njegov tata je uvek bio zauzet"

Foto: BRUCE/JAVILES / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Kristina Fulton

Prava drama odigrala se 28. aprila kada je sin Nikolasa Kejdža, Veston Kejdž, fizički nasrnuo na svoju majku Kristinu Fulton, bivšu suprugu slavnog glumca, i naneo joj telesne povrede. Fotografije žene sa masincom na oku zgrozile su javnost, a sada se i sama Kristina oglasila za medije i objasnila šta se desilo tog kobnog dana.

- Dana 28. aprila 2024, oko 17.30, primila sam poruku od prijatelja mog sina, Vestona Kejdža, u vezi s njegovim sve lošijim mentalnim stanjem, pozivajući me da dođem da pomognem. Kada sam došla da dam podršku i utešim ga, on je već bio usred nervnog sloma. U roku od nekoliko minuta bila sam brutalno napadnuta i zadobila sam ozbiljnije povrede - rekla je Kristina, prenosi njene reči Daily Mail.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Uprkos mojim očajničkim molbama upućenim policijskim službenicima da ga privedu radi procene mentalnog zdravlja, policijski službenici su odbili moj zahtev. Kao majka, duboko sam ožalošćena i zabrinuta zbog Vestonove stalne krize mentalnog zdravlja. Imperativ je da dobije pomoć koja mu je prekopotrebna - dodala je pretučena žena.

Policija je potvrdila da je Veston uhapšen zbog napada smrtonosnim oružjem, samo nekoliko nedelja nakon što je njegova majka zapažena s velikim modricama na licu.

- Tokom incidenta, Kejdž je više puta udario dve žrtve i naneo im povrede - saopštila je policija. 

Veston je na kraju pušten uz kauciju od 150.000 dolara, za koju se veruje da ju je platio njegov otac, poznati glumac Nikolas Kejdž.

Republika

Foto: BRUCE/JAVILES / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

 

Izvori su rekli da je glumica negirala tvrdnje da su se ona i Veston posvađali, a policija je saopštila da Veston nije bio na mestu događaja kada je policija stigla. Hitna pomoć je došla da pruži prvu pomoć pretučenoj ženi, a Kristina je tom prilikom odbila da ode u bolnicu.

Kako Daily Mail prenosi, Veston se u prošlosti lečio od problema s mentalnim zdravljem, a već se 2011. suočio s optužbama za porodično nasilje nakon što se posvađao s kantautorkom i bivšom suprugom Niki Vilijams. Tada je bio hospitalizovan na psihijatrijskom lečenju, a za njegove mentalne smetnje Kristina je okrivila svog bivšeg partnera Nikolasa. 

 

 

- Nikolas Kejdž je oštetio, umešao se i učinio nešto apsolutno užasno, ja jednostavno moram da odem po svog sina. Ja sam ona koja ga je odgajala. Ja sam ona koja se brinula za njega jer je njegov tata bio jako zauzet radeći kao glumac - rekla je tada glumica.

Kristina i Nikolas su započeli romansu 1988. i dve godine kasnije dobili Vestona. Nikada nisu bili venčani, a razišli su se nakon godinu dana od rođenja njihovog sina.

Inače, Veston je 2017. godine uhvaćen pod uticajem droge, a nakon što je udario u više parkiranih automobila, znakova i poštanskih sandučića, dok je bežao, zabio se u drvo. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading