Rijana POLUGOLA šetala na karnevalu na Barbadosu! Svi se pitaju samo jedno: DA LI JE TO ONA OPET TRUDNA? (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.08.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se pojavila u minijaturnom kostimu, a svi su gledali samo u njen stomak.

Rijana POLUGOLA šetala na karnevalu na Barbadosu! Svi se pitaju samo jedno: DA LI JE TO ONA OPET TRUDNA? (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube.com

Slavna pevačica Rijana i ove godine bila je gošća karnevala na Barbadosu, festivalu muzike, umetnosti, hrane i kulture ove ostrvske zemlje, gde je rođena. Ona se pojavila u minijaturnom kostimu, koji je istakao njene obline, a sve oči bile su uprte u njen stomak, koji je mnoge naveo da se zapitaju da li je to pevačica ponovo trudna.

Slike i snimci sa karnevala su brzo preplavili društvene mreže, a fanovi su uglavnom pozitivno reagovali na Rijanin izgled, ali su mnogi komentarisali da je muzička zvezda previše otkrila i da je iz kostima sve kipelo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M U V A (@badgalfentyluna)

Fanovi slavne pevačice su se pitali da li je trudna ili se samo ugojila, ali ona je nedavno negirala glasine da je u drugom stanju. Rijana (36) sa partnerom ASAP Rokijem (35) ima sinove Rza (2) i Riota, koji se rodio pre skoro godinu dana.

U intervjuu za Entertejnment tunajt u junu ove godine Rijana je izjavila da nije trudna, ali da bi volela da ima još dece.

- Nisam trudna, ako se to pitate. Definitivno bih volela da imam još dece. Nadam se, da. Pogledajte kako je ispalo - aludirajući na iskustvo sa svojom decom. Napomenula je i da ne bi volela da bude jedina devojka u svojoj porodici.

Rijanu već neko vreme prate glasine da je u drugom stanju treći put. Sumnje budi jer neretko širokom odećom prekriva stomak, kao što je učinila nedavno u Njujorku.

- "Nosi bundu u junu? Da li je trudna", "Prilično sam sigurna da širokom odećom prikriva trudnoću" - komentarisalo se na Instagramu.

Prvu trudnoću držala je u strogoj tajnosti, a da je trudna drugi put, saopštila je na Superboulu u Arizoni 2023. Rijana je rodila sina Rza u maju 2022.

- Znate šta je vaše telo upravo uradilo. Imate osećaj da je sve moguće - rekla je o tom iskustvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading