FILMSKA AKCIJA DOBILA NEOČEKIVAN RASPLET! Novi detalji hapšenja popularnog repera!

Autor:

Zabava

06.08.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper T. I. uhapšen je u nedelju uveče na aerodromu "Hartsfild-Džekson" u Atlanti.

FILMSKA AKCIJA DOBILA NEOČEKIVAN RASPLET! Novi detalji hapšenja popularnog repera!

Foto: JAST / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prava filmska akcija dogodila se u nedelju uveče na aerodromu "Hartsfild-Džekson" u Atlanti kad su pripadnici policije opkolili poznatog repera Kliforda Džozefa Harisa džuniora, poznatijim pod umetničkim imenom T. I. i stavili mu lisice. Reper je odveden u stanicu, gde se ispostavilo da je sve jedna velika greška.

Naime, kako prenosi TMZ, raspisan je nalog za osobom pod imenom Kliford Haris, kako i glasi pravo ime popularnog repera. Osumnjičeni se traži zbog osnovane sumnje nasilja u porodici, a postoji mogućnost da je i nedozvoljeno upotrebio pištolj.

Reper T. I. odveden je s aerodroma u zatvor okruga Klejton. Pošto je nalog izdat van države, hapšenje je pokrenulo automatsko saslušanje za ekstradiciju.

Advokat repera T. I. Stiv Sadou kaže za TMZ da je razgovarao telefonom sa šerifom okruga Klejton i da je njegov štičenik T. I. pušten u roku od dva sata od privođenja. Sudija je razmotrio i odbio nalog za ekstradiciju.

Kliford Haris, za kojim se traga, navodno je težak 92 kilograma. T. I. navodno je težak 74 kilograma, što je samo još jedan u nizu dokaza da je reper greškom završio u pritvoru, a zanimljivo je da su fizički opisi i atributi bili ključni faktor koji je pomogao zvaničnicima da shvate da su napravili grešku.

Čitava situacija je izazvala reakcije javnosti, a mnogi su se zapitali kako je došlo do takvog propusta u identifikaciji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading