ANDRIJA MILOŠEVIĆ NEM OD BOLA! Kad je čuo ovu vest, ni reč nije mogao da izusti!

Autor:

Zabava

06.08.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadna smrt kolege Stevana Radusinovića pogodila je slavnog glumca.

ANDRIJA MILOŠEVIĆ NEM OD BOLA! Kad je čuo ovu vest, ni reč nije mogao da izusti!

Foto: Instagram.com

Andrija Milošević

Omiljeni glumac regiona Andrija Milošević suočio se sa strašnom vešću - iznenada je preminio njegov kolega i prijatelj Stevan Radusinović. Poznati crnogorski glumac izgubio je životnu bitku u 47. godini.

Andrija Milošević se tim povodom oglasio na društvenim mrežama i pokazao koliko ga je smrt kolege pogodila. Popularni glumac je objavio crnobelu fotografiju preminuog Stevana Radusinovića i na taj način se oprostio od njega.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/andrijamilosevic_official

 

Stevan Radusinović je rođen u Podgorici 1977. Pripadao je prvoj generaciji diplomiranih glumaca Fakulteta dramskih umetnosti Cetinje, u klasi profesora Bore Stjepanovića. Nakon završetka studija pridružio se Crnogorskom narodnom pozorištu, gde je postao istaknuto ime i učestvovao u brojnim uspešnim predstavama.

Zapažene uloge ostvario je u pozorišnim komadima "Gorski vijenac", Branislava Mićunovića, "Poludjela lokomotiva", Eduarda Milera, "Jakov grli trnje", Blagote Erakovića, "Nova zemlja", Ivice Buljana, "Smrtni grijesi", "Don Žuan", "Vjera, ljubav, nada", "Ribarske svađe", "Šćeri moja", Ane Vukotić, "Art export", Lidije Dedović, "San ljetnje noći", Paola Mađelija,"Rasprava", Olivera Frljića, "Očevi su grad(ili)", Borisa Liješevića, "Ženidba" i "Pokojnik", Egona Savina, "Čekajući Godoa", Dijega de Bree, "Ivanov", Andrija Žoldaka.

Republika

Foto: ATA Images

 

Potresnim rečima od crnogorskog glumca oprostio se i Slaviša Čurović, koji je rekao da je Radusinović bio "najpametniji među nama".

Pamtimo te kao uzornog druga na sceni, koji nas je terao da budemo tačni, da ne kasnimo... Pamtim te, moj Stevane, kao jedinog čoveka na svetu kome sam svaku reč opraštao... - istakao je, između ostalog, Čurović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading