ŠERON STOUN BODRILA NOLETA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Kad je digla noge, svi su zanemeli! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.08.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč Đokovića i Alkaraza patile su mnoge slavne ličnosti.

ŠERON STOUN BODRILA NOLETA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Kad je digla noge, svi su zanemeli! (FOTO)

Foto: Tanjug/STRAHINJA AĆIMOVIĆ, CARL DE SOUZA / AFP / Profimedia

Holivudska glumica Šeron Stoun ne krije da je veliki fan Novaka Đokovića, pa zato nije želela da propusti priliku da uživo posvedoči njegovom osvajanju zlatne medalje na Olimpijskim igrama. Neobičnim izdanjem, Šeron Stoun privukla je pažnju javnosti.

Naime, glumica je sedela na tribinama i u jednom trenutku podigla nogu i tako otkrila da je meč pratila bosa. Ona je odlučila da je malo raskomoti i izuje, a paparacima ovaj detalj nije promakao.

Zvezda "Niskih strasti" je odabrala za ovu priliku elegantno odelo - letnje pantalone, providnu košulju i sako cvetnog printa iz kolekcije Ready to Wear za proleće/leto 2024.

 

 

Među navijačima na tribinama u Parizu su se istakli holivudska glumica Šeron Stoun (66), glumac Džon Travolta (70) i bivša američka teniserka Serena Vilijams (42).

Srpski teniser je nakon osvojenog zlata pohitao ka porodici, koja ga je podržavala na tribinama. Emotivno je zagrlio suprugu Jelenu Đoković (38) i šestogodišnju ćerku Taru, koja ga je podržala slatkim transparentom, na kome je pisalo: "Tata je najbolji." Nakon zagrljaja Đoković je uzeo zastavu Srbije i zaplakao.

Republika

Foto: Profimedia

 

Imam milijardu emocija, preponosan što sam osvojio zlato za Srbiju. Ovo je moj najveći sportski uspeh u životu - rekao je Đoković nakon pobede.

Posle osvojenog zlata Đokoviću su pobedu čestitale mnoge strane i domaće poznate ličnosti. Tu su fudbaler Zlatan Ibrahimović, bivša teniserka Ana Ivanović, glumci Sloboda Mićalović, Jelisaveta Orašanin, Miloš Petrović Trojpec i mnogi drugi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading