"PLAČE TATA, PLAČEM JA"! Milena Radulović je ovako slavila Noletovo zlato! Evo gde se ona nalazila u tom trenutku!

Autor:

Zabava

05.08.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Milena Radulović pratila je meč Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza na Olimpijskim igrama.

"PLAČE TATA, PLAČEM JA"! Milena Radulović je ovako slavila Noletovo zlato! Evo gde se ona nalazila u tom trenutku!

Foto: Foto printskrin/instagram.com/mileena_radulovic

Finalni meč Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza na Olimpijskim igrama peatila je i Milena Radulović, koja je u Madridu strastveno navijala za Noleta. 

Đoković je bio apsolutno dominantan nad Alkarazom, trijumfovavši nad Špancem rezultatom 2:0, po setovima 7:6 (7:3) i 7:6 (7:2) i ovom pobedom se upisao u istoriju osvojivši sve moguće turnire.

Meč je pratila i Milena Radulović, koja je objavila snimak upravo iz Madrida.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/mileena_radulovic

 

- Što volim što sam ovo doživela u Madridu. Volimo te! To je to! - napisala je glumica, koja je u suzama proslavila trijumf Đokovića.

- Plače tata, plačem ja - napisala je Milena aludirajući na pesmu "Kosi tata, kosim ja", što je Novakov otac, Srđan Đoković, pevao nakon teniserove pobede na Australian openu.

Đoković je pobedom nad Špancem Karlosom Alkarazom postao peti teniser koji je osvojio zlatni slem u karijeri – sva četiri grend slem turnira, kao i zlatno odličje na Olimpijskim igrama.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/mileena_radulovic

 

Mnoge poznate ličnosti pratie su jučerašnji uzbudljivi meč Đokovića i Alkaraza, a čestitke Noletu uputili su i Milan Marić, Jelisaveta Orašanin, Nina Janković i mnogi drugi.

- Sija sunce kao zlato - napisala je Jelisaveta Orašanin.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/jagodenamagli

 

Novak Đoković je tokom celog turnira pokazao izuzetnu dominaciju i odlučnost, što je rezultiralo ovim zlatnim medaljom. Njegova sposobnost da se izbori sa izazovima na terenu i da sačuva svoj mentalni fokus je impresivna, što ga čini istinskim šampionom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading