"Uzmi im sve i pakuj se!": SRPSKI GLUMAC ZAGRLIO NOLETA, pa zajedno zapevali letnji HIT! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.08.2024

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Orio se "Tropski bar" pred odlazak Novaka Đoković u Pariz.

"Uzmi im sve i pakuj se!": SRPSKI GLUMAC ZAGRLIO NOLETA, pa zajedno zapevali letnji HIT! (VIDEO)

Foto: foto printskrin/instagram.com/trojpec

Nogor, Miloš Petrović Trojpec i Novak Đoković

Novak Đoković trijumfovao je na Olimpijskim igrama u Parizu pobedom nad Karlosom Alkarazom, koja mu je donela zlanu medalju. Pevač Igor Lazić Nigor i glumac Miloš Petrović Trojpec bodrili su srpskog tenisera pesmom "Tropski bar", a snimak na kojem glumac grli Novaka i zajedno pevaju popularni letnji hit Trojpec je objavio na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Miloš Petrović Trojpec

- Uzmi im sve i pakuj se brate - napisao je glumac, koji je kao i većina ljudi u Srbiji pratio meč Đokovića i Alkaraza.

Čestitke za osvojeno zlato na Olimpijskim igrama Noletu su uputile mnoge poznate ličnosti, a među njima su brojni glumci - Jelisaveta Orašanin Teodosić, Sloboda Mićalović, Raša Bukvić, Tamara Dragičević, Dragana Mićalović, Miodrag Dragičević...

 

 

Đoković je sada osvojio sve što je mogao da osvoji, pa se s pravom može reći da je najveći svih vremena. Nakon što je Novak Đoković osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, veliki broj njih širom sveta mu je uputio čestitke, te su na društvenim mrežama osvanuli snimci u kojima vidimo kako mnogi proslavljaju Noletov uspeh.

Novak Đoković je naglasio da je izuzetno ponosan što je doneo zlato za Srbiju, ističući da je ovo ostvarenje njegovog cilja. Navedenim ostvarenjem Đoković je stigao do "karijernog slema" i pridružio se Andreu Agasiju, Štefi Graf, Sereni Vilijams i Rafaelu Nadalu, jedinim teniserima koji su tokom svoje karijere uspevali da osvoje sve grend slem titule, kao i zlatnu olimpijsku medalju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading