NASTRADAO POZNATI PEVAČ OD STRUJNOG UDARA! Bizarna smrt će vas NAJEŽITI DO KOSTIJU: Fan ga zagrlio u MOKROJ majici (FOTO)

Autor:

Zabava

20.07.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija se odmah umešala kako bi istražila stravičnu tragediju!

NASTRADAO POZNATI PEVAČ OD STRUJNOG UDARA! Bizarna smrt će vas NAJEŽITI DO KOSTIJU: Fan ga zagrlio u MOKROJ majici (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/sasaki.cantor

Brazilski pevač Ajres Sasaki preminuo je tokom koncerta u brazilskom gradu Salinopolisu, prenosi magazin "People". Naime, tokom nastupa, jedan obožavalac mu je prišao i zagrlio ga, nakon čega je došlo do smrtonosnog strujnog udara zbog spoja mokre odeće obožavaoca i električnog kabla u blizini.

Kako se dalje navodi, muzičar je na mestu preminuo, a policija istražuje ovaj tragičan incident. Detalji o tome zašto je obožavalac bio u mokroj odeći zasad nisu poznati, a hotel u kom je koncert održan izrazio je podršku Ajresovoj porodici i najavio saradnju s nadležnim službama kako bi se razjasnilo šta se tačno dogodilo.

- Podrška smo njegovoj porodici i preduzimamo sve potrebne mere. Sarađujemo s nadležnim službama u cilju pravilnog razjašnjenja događaja - navodi se u saopštenju, nakon čega se za medije oglasila i porodica pokojnog pevača:

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/sasaki.cantor

Umro pevač Ajres Sasaki usled strujnog udara

- Kontaktiramo ljude koji su bili s njim u tom trenutku kako bismo otkrili šta se sve dogodilo. Sve informacije ćemo navesti u saopštenju koje ćemo poslati novinarima.

Ajres Sasaki bio je pevač, arhitekta i urbanista, a njegovi prijatelji su ga opisali kao izuzetnu osobu i velikog profesionalca. Iza sebe je ostavio suprugu Marijanu, s kojom je bio u braku 11 meseci. Nakon njegove tragične smrti, supruga se putem Instagrama zahvalila na podršci koju je dobila od ljudi širom sveta u ovim teškim trenucima.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/sasaki.cantor

Pevač Ajres Sasaki sa svojim bendom

- Želela bih vam zahvalim za svaku poruku ljubavi i utehe, za svaku molitvu u ovom teškom vremenu kroz koje prolazimo”, napisala je, prenose mediji. “Nisam još uspela da pročitam sve poruke, ali odgovoriću na svaku. Hvala vam - poručila je ona putem pomenute društvene mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading