MRZITELJKA SRBA NASTUPA NA OTVARANJU OLIMPIJSKIH IGARA? Otkriven tajni spisak SVIH izvođača, među njima i Dua Lipa!

Autor:

Zabava

25.07.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olimpijske igre u Parizu počinju sutra, a organizatori su se potvrudili da za ceremoniju otvaranja angažuju najpopularnija imena iz sveta šoubiznisa.

MRZITELJKA SRBA NASTUPA NA OTVARANJU OLIMPIJSKIH IGARA? Otkriven tajni spisak SVIH izvođača, među njima i Dua Lipa!

Foto: Tanjug/AP

Tajni spisak izvođača koji će pesmom označiti početak Olimpijskih igara u Parizu konačno je procurio u javnost, pa je sada skoro izvesno da će na sceni svetskog sportskog događaja zapevati Lejdi Gaga, Selin Dion, Dua Lipa, Arijana Grande i francuska pevačica Aja Nakamura, saznaje Hollywood reporter. Tako će, prema saznanjima pomenutog lista, i poznata mrziteljka Srba Dua Lipa zapevati pred publikom u Parizu.

Britanska pevačica poreklom s Kosova dospela je u centar pažnje i izazvala bes naroda u Srbiji zbog svojih objava na društvenim mrežama, kada je podelila kontroverzan post u kojem je izjavila da "Kosovo nije Srbija". Situacija je dodatno eskalirala kada je Lipa podelila sliku mape takozvane "Velike Albanije", što je koncept koji zagovara ujedinjenje Albanaca iz Albanije, Kosova i Metohije, delova Severne Makedonije, Crne Gore i Grčke u jednu državu.

Lista izvođača na Olimpijskim igrama držala se u strogoj tajnosti, a licitacije sa imenima neprestano su punile novinske stupce. Dolazak Selin Dion i Lejdi Gage u Pariz dodatno je podgrejalo spekulacije da će ove dve pevačice nastupati na otvaranju Olimpijade. 

Foto: Tanjug/AP

Lejdi Gaga

Strani mediji su ranije ove nedelje pisali da će Selin Dion na ceremoniji otvaranja sportske manifestacije izvesti "Himnu ljubavi" Edit Pjaf, što će ujedno biti i njen prvi nastup otkako se pevačica povukla iz javnosti zbog bolesti. Njoj je dijagnostikovan sindrom ukočene osobe, a kroz šta sve prolazi Selin je pokazala u dokumentarcu koji prikazuje njenu borbu protiv teške bolesti.

Što se tiče Lejdi Gage, biće to njen prvi nastup na televizijskoj sceni od prošlogodišnje 95. po redu dodele Oskara, kada je izvela "Hold My Hand".

Republika

Foto: AGENCE / Bestimage / Profimedia

Selin Dion u Parizu

Izvori bliski pevačici i organizatorima Olimpijade 2024 navode da pevačica u Parizu boravi već nekoliko dana te da iz hotela odlazi samo na probe. Prava ludnica vlada u Parizu zbog Lejdi Gage, pa pevačicino obezbeđenje ima pune ruke posla. Obezbeđenje je moralo da opkoli vrata hotela i pevačicu prekrije ogromnim čaršavom kako bi ona neometamo mogla da uđe u automobil i odveze se na probu. Ipak, u jednom trenutku tokom višednevnog boravka u Parizu Gaga je popustila pod naletom histerije fanova, pa je otvorila krov na automobilu i slala poljupce vernim obožavaocima.

Prvi put do sada, ceremonija otvaranja biće održana van nekog stadiona, i to duž reke Sene koja protiče kroz Pariz. Rečni deo ceremonije pratiće 85 čamaca koji će prevoziti sportiste iz svake nacionalne delegacije duž 6,5 km.

Republika

Foto: x.com

 

Sve će krenuti od mosta Austerlic, sa kulminacijom kod Ajfelove kule, a otvaranje će prikazati atrakcije grade i obuhvatiti 3.500 glumaca, plesača i muzičkih izvođača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Duško

25.07.2024 16:40

Što ne zapevaju Jeca i Ceca?

Dulipa

25.07.2024 17:24

Dua nikada nigde nije rekla da mrzi Srbe, ona je samo ponosna što je Albanjkinja sa Kosova, a vama srednjevekovnim mrziteljima i to smeta.