POVREĐENI SIN BREDA I ANĐELINE JAVNO ISPROZIVAO OCA! Poreklom je iz Vijetnama, majka ga odbacila po rođenju!

Autor:

Zabava

30.07.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paks Tijen rođen je 29. novembra 2003, a do 2007. živeo je u sirotištu.

POVREĐENI SIN BREDA I ANĐELINE JAVNO ISPROZIVAO OCA! Poreklom je iz Vijetnama, majka ga odbacila po rođenju!

Foto: Terma, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sin Anđeline Džoli i Breda Pita Paks Džoli Pit doživeo je saobraćajnu nesreću u Los Anđelesu dok je vozi električni bicikl. Tom prilikom sudario se s automobilom i zbog povreda glave završio u bolnici.

Paks je rođen 29. novembra 2003, a do 2007. živeo je u sirotištu. Majka ga je odbacila odmah po rođenju, a Anđelina Džoli je izrazila želju da ga usvoji, što je zajedno sa tadašnjim partnerom Bredom Pitom i učinila.

Kako je pisao Tajm, u sirotištu je postojao 31 dečak tog uzrasta, ali su svi ili imali rođake ili nisu bili zdravi. Tako je Paks bio taj koji je otišao u dom čuvene glumice.

Republika

Foto: Profimedia

 

- On je proveo tri i po godine na jednom mestu, u jednoj prostoriji, u malom gvozdenom krevetu, sa još dvadesetoro dece i nije imao izbora da radi šta poželi niti je imao slobodu. I iznenada, sada je u veoma slobodnoj situaciji s novim bratom i sestrama, mamom i tatom. Uči engleski i veoma je voljen - rekla je Anđelina tada, prenosi Pipl.

Paks se pojavio u filmu "Grdana - zla vila", u kom je Anđelina igrala glavnu ulogu, a pozajmio je i glas jednom liku iz animiranog filma "Kung-fu panda 3“, a sa majkom je sarađivao na još nekoliko projekata. Ipak, važi za jedno od dece slavnog para koje se najmanje eksponira u javnosti, a zbog straha od medijske pompe nije se pojavio ni na sopstvenoj maturi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Nakon razvoda Anđeline i Breda prljav veš slavnog para isplivao je u javnost, a Paks je jasno stavio do znanja da je bliži s majkom i da je podržava. Na Dan očeva na Instagramu objavio e brutalnu poruku upućenu Pitu.

Pretvorio si živote mojih najbližih u konstantan pakao. Možeš sebi i svetu da govoriš šta god želiš, ali istina će jednog dana isplivati na videlo. Srećan Dan očeva, ti je*eno ljudsko biće - napisao je Paks uz Bredovu fotografiju, nastalu kada je dobio Oskara.

Bred i Anđelina imaju sina Medoksa iz Kambodže, ćerku Zaharu iz Etiopije, kao i biološku ćerku Šajlo i blizance Vivijen i Noksa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading