OGLASIO SE BARMEN KOJI JE SLUŽIO DŽASTINA TIMBERLEJKA! Evo da li je pevač popio samo JEDAN matini!

Autor:

Zabava

24.06.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji o hapšenju pop zvezde polako isplivavaju na površinu.

OGLASIO SE BARMEN KOJI JE SLUŽIO DŽASTINA TIMBERLEJKA! Evo da li je pevač popio samo JEDAN matini!

Foto: Profimedia

Vest o hapšenju Džastina Timberlejka obišla je svet, pa i danima posle incidenta u kojem je slavni pevač uhvaćen za volanom pod dejstvom alkohola ceo svet bruji o ovom skandalu. Detalji o događaju polako isplivavaju na površinu, a sada se za medije oglasio i Barmen koji je te noći služio Timberlejka.

Barmen u njujorškom hotelu, u kom je Džastin Timberlejk navodno pio pre hapšenja prošle nedelje, potvrdio je pevačeve reči da je popio samo jedno piće. On je rekao za People da je istina sve što je pevač rekao.

- Ako je pio više, to nije bilo ovde - rekao je neimenovani barmen.

Timberlejk je uhapšen prošlog utorka zbog vožnje u alkoholisanom stanju, a nakon trežnjenja u pritvoru pušten je da se brani sa slobode. Prema medijskim navodima, Džastin se pred policajcima pravdao da je popio samo jedan martini.

 

@mariettadaviz This is sad because you can see it in his eyes. I hope Justin Timberlake gets help, no one #JustinTimberlake ♬ original sound - Kristin

 

Policajac, ipak, tvrdi da su Timberlejkove oči “bile krvave” kada je zaustavljen. On navnodno nije poštovao pravila i kretao se suprotnom trakom.

- Osećao se na alkohol, usporio je govor i bio je nesiguran u hodu - piše u izveštaju policije.

Džastin je prošlog petka prvi put nastupio nakon privođenja i izjavio da je ovo bila "teška nedelja". Suđenje pevaču očekuje se krajem jula.

Inače, isplivao je i snimak sa nastupa Džastina Timberlejka u SAD koji je izazvao lavinu komentara. Na njemu je pevač izbečenih i krvavo crvenih očiju zbog čega su reakcije ispod video bile mahom: "Ovom čoveku je potrebna pomoć".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading