BOLDVIN URLAO NA SETU I PSOVAO ČLANOVE EKIPE? Advokat slavnog glumca policajki postavio KLJUČNO pitanje, isplivali detalji sa SUĐENJA!

Autor:

Zabava

12.07.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ponovnom suđenju zbog ubistva na snimanju filma "Rust" ispitana je policijska tehničarka u vezi sa njenom istragom za ubistvo Haline Hačins.

BOLDVIN URLAO NA SETU I PSOVAO ČLANOVE EKIPE? Advokat slavnog glumca policajki postavio KLJUČNO pitanje, isplivali detalji sa SUĐENJA!

Foto: Ross D. Franklin / AFP / Profimedia

Suđenje Aleku Boldvinu zbog ubistva Haline Hačins na snimanju filma "Rust" počelo je juče u sudu u Novom Meksiku, a advokat američkog glumca ispitao je policijsku tehničarku u vezi sa njenom istragom za ubistvo direktorke fotografije. Tom prilikom Boldvinov branilac je sugerisao da je policajka biše bila zainteresovana za krivično gonjenje glumca nego za to kako su se na setu našli meci koji su je ubili.

Tokom unakrsnog ispitivanja, tehničarka iz kancelarije šerifa okruga Santa Fe Marisa Popel rekla je da nisu pretražili svaku kutiju u prostorijama dobavljača metaka PDK Arm end Prop u Albukerkiju i da nije sigurna da su pronašli svaki "živi" metak u zgradi, preneo je Rojters.

- Zar nije tačno da ste pokušali da završite sa ovim kako bi se tužioci usredsredili na Aleka Boldvina? - upitao je Špiro Popelovu.

Republika

Foto: Ross D. Franklin / AFP / Profimedia

 

U uvodnim rečima u sredu, tužioci su optužili Boldvina da je prekršio "kardinalna pravila bezbednosti o vatrenom oružju" dok se "igrao pravim pištoljem" 2021. godine na snimanju filma. Tada je na setu ubijena Halin Hačins, a metak je ispaljen, navodno, iz rekvizita. Hačinsova je upucana u grudi, a tom prilikom ranjen je i reditelj Džoel Souza.

Iako je Boldvin rekao da nije povukao obarač, tužilaštvo je navelo da postoje njegove fotografije sa prstom na obaraču, kao i da pištolj ne može da opali ako nije povučen okidač.

Republika

Foto: Luis Sánchez Saturno / AFP / Profimedia

 

U nedavno objavljenim sudskim dokumentima, tužioci tvrde da Boldvin "nije imao kontrolu" nad svojim emocijama na snimanju i da je "često vrištao i psovao sebe, članove ekipe ili nikog određenog bez nekog posebnog razloga“.

Hana Gutijerez-Rid je u martu proglašena krivom za ubistvo iz nehata zbog uloge u smrti Hačins. Ona je optužena da je zanemarila bezbednosne protokole koji su mogli da identifikuju prave metke i dobila je maksimalnu kaznu od 18 meseci za ubistvo iz nehata. Tom prilikom, Hana nije preuzela odgovornost niti pokazala kajanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading