ZAUDARAO JE NA ALKOHOL, OČI SU MU BILE KRVAVE: Evo šta piše u policijskom izveštaju o hapšenju Džastina Timberlejka! ISPLIVALA I FOTKA PEVAČA SA LISICAMA!

Autor:

Zabava

19.06.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je priveden zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

ZAUDARAO JE NA ALKOHOL, OČI SU MU BILE KRVAVE: Evo šta piše u policijskom izveštaju o hapšenju Džastina Timberlejka! ISPLIVALA I FOTKA PEVAČA SA LISICAMA!

Foto: Profimedia

Vest da je uhapšen pevač Džastin Timberlejk obišla je svet i šokirala fanove slavne muzičke zvezde. Kako su preneli američki mediji, Džastin je priveden tokom vožnje u alkoholisanom stanju na Long ajlendu, a prilikom hapšenja policajac uopšte nije prepoznao muzičara.

Njemu su policajci u Hemptonsu odmah stavili lisice i odveli ga u stanicu, a pevač je potom pušten bez plaćanja kaucije oko devet sati nakon hapšenja, saopštila je policija.

Timberlejk je tvrdio da nije kriv, a naloženo mu je da se pojavi pred sudom 26. jula, navode dalje zvaničnici.

U krivičnoj prijavi se navodi da je Timberlejk bio za volanom sivog BMW-a kada je zaustavljen u blizini auto-puta, nakon što je ignorisao znak za zaustavljanje i nije se držao desne trake.

- Utvrđeno je da je okrivljeno upravljao navedenim vozilom u alkoholisanom stanju i da su mu oči bile krvave i staklaste, a iz daha mu je izbijao jak miris alkoholnog pića. Nije mogao da obraća pažnju, govorio je usporeno, bio je nesiguran pri hodu i imao loše rezultate na svim standardizovanim terenskim testovima na trezvenost – ističe policajac Majkl Arkinson.

Međutim, Timberlejk je tvrdio da je popio samo jedno piće i odbio je alkotest.

Uzeo sam jedan martini i ispratio prijatelje kući - navodno je rekao pevač prema tvrdnjama ovog policajca.

Drugi anonimni izvor je rekao da je Džastin promrmljao: "Ovo će mi uništiti turneju". Timberlejku predstoje dva nastupa u Čikagu kasnije ove nedelje, nakon čega slede uzastopni nastupi u Medison Skver Gardenu u Njujorku sledeće nedelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading