LUDNICA NA ULICAMA PARIZA ZBOG LEJDI GAGE! Pevačica se krije ispod čaršava, opšta frka među fanovima! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Zabava

24.07.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje se spekuliše da će popularna pevačica nastupiti na otvaranju Olimpijskih igara.

LUDNICA NA ULICAMA PARIZA ZBOG LEJDI GAGE! Pevačica se krije ispod čaršava, opšta frka među fanovima! (FOTO+VIDEO)

Foto: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pop zvezda Lejdi Gaga izazvala je pravu pometnju na ulicama Pariza, grada u kojem trenutno boravi zbog Olimpijskih igara. Iako i dalje nema potvrđenih informacija o tome da će Lejdi Gaga nastupati na ovom sportskom spektaklu, kao ni da li će to biti na otvaranju ili zatvaranju Olimpijade, uveliko se priča o tome da će pevačica zapevati, baš kao i Selin Dion.

Međutim, izvori bliski pevačici i organizatorima Olimpijade 2024 navode da pevačica u Parizu boravi već nekoliko dana te da iz hotela odlazi samo na probe.

Republika

Foto: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Prava ludnica vlada u Parizu zbog Lejdi Gage, pa pevačicino obezbeđenje ima pune ruke posla. Tokom jučerašnjeg dana obezbeđenje je moralo da opkoli vrata hotela i pevačicu prekrije ogromnim čaršavom kako bi ona neometamo mogla da uđe u automobil i odveze se na probu.

Ipak, u jednom trenutku tokom višednevnog boravka u Parizu Gaga je popustila pod naletom histerije fanova, pa je otvorila krov na automobilu i slala poljupce vernim obožavaocima.

 

 

Prvi put do sada, ceremonija otvaranja biće održana van nekog stadiona, i to duž reke Sene koja protiče kroz Pariz. Rečni deo ceremonije pratiće 85 čamaca koji će prevoziti sportiste iz svake nacionalne delegacije duž 6,5 km.

Sve će krenuti od mosta Austerlic, sa kulminacijom kod Ajfelove kule, a otvaranje će prikazati atrakcije grade i obuhvatiti 3.500 glumaca, plesača i muzičkih izvođača.

Republika

Foto: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Inače, pred Gagom je izuzetno buran period budući da ove godine izlazi nastavk filma "Džoker" u kojem igra Harli Kvin, a trejler je juče objavljen i izazvao lavinu komentara. Takođe, pevačica radi na novom studijskom albumu, sedmom po redu, za koji je rekla da nije nalik nijednom prethodnom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading