SADA JE SVE JASNO! Procurili detalji tajnog dogovora Kamale Haris i poznate pevačice - ovo sve menja!

Autor:

Zabava

24.07.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzička zvezda napravila neočekivan korak zbog potpredsednice!

SADA JE SVE JASNO! Procurili detalji tajnog dogovora Kamale Haris i poznate pevačice - ovo sve menja!

Foto: Tanjug/AP Photo/Cliff Owen, File, Tanjug/AP

Američki predsednik Džo Bajden najavio je da neće traži reizbor na 47. predsedničkim izborima, a svoju podršku pružio je potpredsednici Kamali Haris. Uz Kamalu su stale i mnoge holivudske zvezde.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Kayla Wolf

Mnogi se nadaju da će Kamala biti prva predsednica SAD

Izvor blizak Kamali je za Si-En-En izjavio da je potpredsednicin tim dobio dozvolu od planetarno popularne pevačice Bijonse da koristi njenu pesmu "Freedom" (Sloboda) tokom predsedničke kampanje. Bijonse je inače veoma stroga što se tiče prava na njenu muziku, ali je Kamali dala brzo odobrenje. Harisova je uz pesmu "Freedom" izašla tokom prvog dolaska u sedište kampanje, nekoliko sati nakon pevačicinog odobrenja.

Iako Bijonse nije zvanično podržala Kamalinu nominaciju, to što je dozvolila da koristi pesmu "Freedom" dovoljno govori o tome da potpredsednica ima njenu podršku.

Sa druge strane, javno je Kamalinu kampanju podržala Tina Nouls, majka popularne pevačiec Bijonse. Inače, Bijonse ima istorijat podrške demokratskim kandidatima na predsedničkim izborima. 2013. godine pevača je himnu na inaguraciji Baraka Obame, dok su 2016. ona i njen suprug Džej Zi bili glavne zvezde na koncertu podrške Hilari Klinton.

Republika

Foto: youtube.com/Beyoncé Brazil

Bijonse ima velik uticaj u Americi

PESMA "FREEDOM"

Nalazi se na albumu "Lemonade", koji je Bijonse izbacila 2016. godine i saradnja je sa popularnim reperom Kendrikom Lamarom. Pesma je postala himna demonstracija koje su nastala nakon smrti Džordža Flojda 2020. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading